*jenerik çalar ve bölüm başlamıştır* Aras ekibnin yanında olmadığını öğrenince hemen kral dominic toretto ve ekibie haber verir ve onları kurtlarırlar kral şakir ve ailesi arkadaşlarıda yardım eder* *Arasın ekibi aras şöyle dedi*-gel buraya.*Arascan polatı dudaktan öperler ama Aras bunun intikamını alır öpücük intikamı hepsini öper misliyle karşılık verir* -oh ahahahahaha -puhahahahahahaha -hığığığığığığığığığığı intikam soğuk yenen bir yemektir.*KRAL ŞAKİR VE AİLESİ YİNE RAHAT DURMAZ HER YERİ BİRBİRİNE KATAR ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR ÇILGIN OLAYLAR OLUR +KAOS +SİBER SALDIRILAR OLUR UYUZ TANJU GOFRET VE ÇAMUR PEŞİNDE KOŞAR HATTA HERBİE VE DOMİNİC TORETTO VE EKİBİ ÇOK ÇILGINCA ŞEYLER YAPAR* -AHAHAHAHAHAHA HIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIĞIĞI *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR DEVAM EDER TÜM HIZIYLA HATTA EN SONUNDA KAMERA BİLE KORKMAYA BAŞLAR VE ÇILGIN OLAYLAR DEVAM EDER + YENİ KAOS SİBER SALDIRILAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDER HABERLERDE İSE SON DAKİKA HABERLERİ GEÇER DOMİNİC TORETTO VE EKİBİ ARAS VE EKİBİ KRAL ŞAKİR VE DAHA NİCELERİ HABERLERE KONU OLURLAR* *ARAS VE EKİBİ İSE GİDİP DONDURMA YERLER* *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDER ÇILGIN OLAYLAR FIRAGMATİĞİN FLÖRTÜNÜN VE ARAS VE EKİBİNİN HATTA KRAL ŞAKİR VE AİLESİNİN BAŞINDAN HİÇ EKSİK OLMAZ VE YİNE HABERLERE KONU OLURLAR* *HEP SON DAKİKA SON DAKİKA VE SON DAKİKA *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR ÇILGIN OLAYLAR +YENİ KAOS VE TÜM HER ŞEY ÜST ÜSTE GELİR KARIŞIK SANDİVİÇ MİSALİ*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer