Aras ekbini kurtardı ekibi Arasla öpüştü komedi ve aşk bir arada komik sahneler ve çok daha fazlası 499. bölüm?

*jenerik çalar ve bölüm başlamıştır* Aras ekibnin yanında olmadığını öğrenince hemen kral dominic toretto ve ekibie haber verir ve onları kurtlarırlar kral şakir ve ailesi arkadaşlarıda yardım eder* *Arasın ekibi aras şöyle dedi*-gel buraya.*Arascan polatı dudaktan öperler ama Aras bunun intikamını alır öpücük intikamı hepsini öper misliyle karşılık verir* -oh ahahahahaha -puhahahahahahaha -hığığığığığığığığığığı intikam soğuk yenen bir yemektir.*KRAL ŞAKİR VE AİLESİ YİNE RAHAT DURMAZ HER YERİ BİRBİRİNE KATAR ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR ÇILGIN OLAYLAR OLUR +KAOS +SİBER SALDIRILAR OLUR UYUZ TANJU GOFRET VE ÇAMUR PEŞİNDE KOŞAR HATTA HERBİE VE DOMİNİC TORETTO VE EKİBİ ÇOK ÇILGINCA ŞEYLER YAPAR* -AHAHAHAHAHAHA HIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIĞIĞI *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR DEVAM EDER TÜM HIZIYLA HATTA EN SONUNDA KAMERA BİLE KORKMAYA BAŞLAR VE ÇILGIN OLAYLAR DEVAM EDER + YENİ KAOS SİBER SALDIRILAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDER HABERLERDE İSE SON DAKİKA HABERLERİ GEÇER DOMİNİC TORETTO VE EKİBİ ARAS VE EKİBİ KRAL ŞAKİR VE DAHA NİCELERİ HABERLERE KONU OLURLAR* *ARAS VE EKİBİ İSE GİDİP DONDURMA YERLER* *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDER ÇILGIN OLAYLAR FIRAGMATİĞİN FLÖRTÜNÜN VE ARAS VE EKİBİNİN HATTA KRAL ŞAKİR VE AİLESİNİN BAŞINDAN HİÇ EKSİK OLMAZ VE YİNE HABERLERE KONU OLURLAR* *HEP SON DAKİKA SON DAKİKA VE SON DAKİKA *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR ÇILGIN OLAYLAR +YENİ KAOS VE TÜM HER ŞEY ÜST ÜSTE GELİR KARIŞIK SANDİVİÇ MİSALİ*

oh iyi oldu olmasına ama çok kıskandım şimdi
maşallah nazar değmesin
sizin için nazar duası okudum allah tüm dualarımızı kabul etsin
güzelmiş ekip ruhu çok önemli
çok kıskandım
offf neyse serüvene devaaaamkeeeeee!!!
aile gibiler yaaa baksanıza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
acaba ilerleyen bölümlerde ne olacak
Güncellemeler
1 yıl
o değilde resimler efsane
Aras ekbini kurtardı ekibi Arasla öpüştü komedi ve aşk bir arada komik sahneler ve çok daha fazlası 499. bölüm?