Aras ve ekibi arasında neler oluyor Gizem erman soyaldı x Aras ve ekibi en komik sahneler komedi 88. bölüm macera?

*uiuaaa şakısı nın yeni versiyonu çalar* ve bölüm başladı gizem şöyle der -Ya ben sana geçen bölümde ne demiştim 4025 tl maaş almadım. Hem ben sana Adamım diyorum sende diyorsun ki ben hiç kimsenin adamı falan değilim, sence oluyor mu yani aşkım Arasım? Aras da şöyle bir karşılık vermiştir - çünkü genellikle ekipte birtakım komik şeyler oluyor ona eyvallah ama sen beni benden alıyorsun ondan öyle diyorum aa oda nedir öyle? ultra mega komik ve çılgın olaylar yaşansın + kaos olsun *ultra mega çok komik ve çılgın olaylar yaşanır ve kaos olur* ali abi şöyle der -yine ne oluyor arkadaş ya. -dünyadaki tüm ülkelerdeki insanların başına ultra mega daha komik ve çılgın olaylar yaşansın ve tüm dünyada haberlere çıksın ilk birinci sırada olsun. *daha komik ve çılgın olaylar yaşanmaya devam eder ve tüm dünyada haberlere çıkar birinci sırada bu malum konu olur* ali abi yine şöyle der -ya ne oluyor ya az önce televizyonda gördüm bizi gösteriyorlardı Aras ve ekibinin çok hoşuna gider ve bunun devam etmesini isterler. -dahada komik olaylar ve çılgın olaylar yaşansın ve kaos olsun *dediklerim yine olur dahada komik ve çılgın olaylar olur ve şehirde kaos olur* Ali abi yine şöyle der -ne oluyor ya bu şehirde ve evde yani apartmanda sanarsın Gta 5 ten fırlamış Gta 5 bilinmeyen komik ve çılgın olaylar Aras ve ekibi modu fıragmatik te şöyle der -Aras ve ekibinin böyle bir modu olsaydı Gta 5 te muhtemelen şehri yok ederlerdi. Çünkü onların hepsi birer yok edici. -dahada komik ve çılgın olaylar olsun kaos olsun *dahada ultra mega komik ve çılgın olaylar devam eder ve şehirde kaos hakimdir* -YA NE OLUYOR LAN TELEVİZYONDA HALA BİZİ GÖSTERİYORLAR. OHA HABER HELİKOPTERİ Mİ YOK ARTIK!!! *gelen haber helikopterine el sallarlar* ve şöyle demeyi ihmal etmezler -Gazoz olma efsane ol. ve ali abi yine isyan eder -YETER ULAN YETER HER GÜN BAŞIMIZA BİRŞEYLER GELİYOR TATİL İSTİYORUM. -HAYIR YOK TATİL FALAN DEVAAAAAMMMKEEEEE!!! TÜM ARAS IN EKİBİ ŞÖYLE DER - DEVAAAMMMKEEEEEE!!! -HABER HELİKOPTERİ BANA BAK BİZ BURDAYIZ VE BU MACERALARDAN SIKILMAYIZ ALİ ABİ ŞÖYLE DER -EVET SIKILMAYIZ TAMAM MI ULAN!!! *HABER KAMERASI BUNLARI AN VE AN KAYDEDİYORDUR*

Aras ve ekibi arasında neler oluyor Gizem erman soyaldı x Aras ve ekibi en komik sahneler komedi 88. bölüm macera?