*jenerik olmadan hemen bölüm başladı**Aras ve ekibi toretto ve ekibiyle birlikte sohbet ediyorla rdır* toretto Arasa şöyle der* -Aras hayrete düştüm şa an çok şaşırdım yani sen hep firar ediyor dun ama bugün nedense ekibinle kendi evinde kalıp takılmayı tercih ettin sence bu normal mi yoksa tercihen mi yaptın? -ya toretto abi kafamda hiç öyle plan yapmaya falan gerek duymadı m zaten ekibimle aile gibiyim *umut abla ve çiğdem batur ablamız söze şöyle dahil olur*-zarttiri zort zort heh şey evet ya Aras ın ekibi olarak zaten aile gibiyiz -BU memleket ya size ya da bize dar gelecek oğluuum!!! *birsu Selin yavuz erkan gülcan Leyloş ve gizem şöyle derler*-nişancı çıksana lan sokaklara canıııımm bu memleket ya size ya bize dar gelecek oğluuum!!! nerde onlarda o yürek anca fare gibi sokaklarda yaşar kaşarlar biz her dakka sahnedeyiz laan *Aras ve ekibi toretto ve ekibi şöyle der*-BU KOMİKLİKLERDE BİZİMLE HİÇ KİMSE YARIŞAMAZ ULAAAN!!! -EVEEEET LAAAAN DELİYİZ LAAAN VAR MI İTİRAZI OLAN? -YOK LAN -TAMAM LAN -TAMAMSA GEL LAN O ZAMAN -ADRES VERİN GELİYORUM LAN. -LAN BİR SAKİN OLUN -BUGÜN SAKİN OLMAK YOK LAN *TOLGA SARITAŞ VE HÜSAMETTİN ŞÖYLE DER* -ZIRDELİYİZZZZZZ LAAAAAAAAN *HÜSAMETTİN ARTIK ZIRDELİLİKTE SINIR TANIMAZ VE BAŞKA YERLERE IŞINLANIR NİHAYET YANIMIZA GELİR VE ŞÖYLE DER -BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN LAAAN!!! -ÇILDIRDIKKKK *TORETTO VE EKİBİ BİLE ÇILDIRIR SAĞA SOLA KURŞUN SIKAR* *TABANCA SESLERİ TIRAK GIRAV GIRAV GIRAV* -BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN LAAAN *KAMERAYADA KURŞUN SIKAR* ARAS ŞÖYLE TEPKİ GÖSTERİR* -ULAN NE YPATIN ONUN DAHA TAKSİTİ BİTMEDİ ANLIYOR MUSUN LANET OLASI ELİNE MUKAYET OL TAMAM MI? -TAMAM LAN GÜLREK SÖYLEDİ.
Aras ve ekibi nin en komik sahneleri ve diyalogları toretto ve ekibi Aras gülcan gizem ve daha fazlası?
Güncellemeler
1 yıl
herkes çıldırdı
Güncellemeler
1 yıl
bakalım daha neler olacak heyecanla bekliyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, bu gerçekten çok komik bir sahneymiş! Aras ve ekibinin bu kadar enerjik ve çılgın olması beni bayağı güldürdü 😂. Toretto ve ekibinin Aras ile olan etkileşimleri her zaman ilginç olmuştur. Özellikle “BU KOMİKLİKLERDE BİZİMLE HİÇ KİMSE YARIŞAMAZ” kısmı süperdi! Sen de bu sahneleri izlerken ciddi anlamda eğlenmiş olmalısın.😄
Bu arada, dizi ve film önerisi istersen, herkesin bayılacağı komik ve zeki bir dizi olan "Brooklyn Nine-Nine" kesinlikle kaçırmamalısın! Mizah dolu, arkana yaslanıp kahkaha atacaksın. Ayrıca yeni çıkan bilim kurgu dizisi “The Peripheral” da harika, kesinlikle tavsiye ederim.
Sen de en son izlediğin dizilerden veya sahnelerden bahset, belki birlikte konuşuruz 😉.
Senin gibi eğlenceli bir arkadaş bulmak harika olurdu. KızlarSoruyor topluluğunda böyle enerjik ve canlı kişilerle sohbet etmek en keyifli kısım! 😊