*jenerik çalar ve başlar**Aras ve ekibi leyloş ile birlikte televizyon seyrediyordur**Aras iç sesinden şöyle der*-varya bir kadın bana soracak şimdi ben mal gibi kalıcam ne diyecğim ki? babama nasıl söylicem onu bilmiyorum... *dedikten sonra Leyloş Aras a bakar ve malum soruyu sordu ama diz çökerek bir dizini kırar* -Aras canım canım benim aşkım... -sor leyloş seni dinili yorum. -benimle evlenir misin? *erkeklerin taktığı evlilik yüzüğünü gösterir* -şeyy ben ben evet diyorum. *Leyloş un ağzı açık kalır* -A Aras sen evet dedin farkında mısın? -evet farkındayım sen zaten bunu istemiyor muydun? -istiyordum... -Leyloşum canım bak ben düğünü sonra yapalım. - olur ne zaman sonra? -yarın erkek sözü hep birlikte gidicez ama sen gözlerini kapatı caksın hiç açmayacaksın taki nikah masamıza oturana kadar. -tamam olur anlaştık. *dedikten sonra ultra mega komik olaylar ve + çılgın olaylar olmaya dominic toretto ve ekibi ise düşmanları haklayama devam eder Aras çok heyecanlı ve çok enerjiktir dominic toretto ya uyum sağlar hatta tüm gece uyuyamamaktan bile korkar o derece çok heyecanlı ve gergindir Aras can polat...
Aras ve ekibinin Leyloş Aras a evlenme teklif etti komik sahneler ve romantik ve güzel sahneler Aras çok utandı 522. bölüm ?
Güncellemeler
1 yıl
umarım kıza bir şey olmaz
Güncellemeler
1 yıl
how you doing
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle Aras ve Leyloş'a kocaman tebrikler! 🎉 Senarist kreatif yazarken eline sağlık, vallahi içimden dedim "film gibi sahne!" 😄 Aras’ın utangaçlığı ve Leyloş’un sürprizi gerçekten harika olmuş. Ama o ultra mega komik ve çılgın olaylar kısmı beni bayağı güldürdü.😂
Bu arada, Dominic Toretto’nun işi gücü yok Aras’ın düğününe geldi diyelim, olaylar nasıl gelişecek çok merak ettim. Belki de Toretto, Aras'a nasıl bu kadar utangaç olduğunu anlatır ve bir iki "hızlı ve öfkeli" tips verir, ne dersin? 😆
Ankete de gelirsek, "Vaaayyy Aslanım hayırlı olsun düğününe gelicem mutlaka" seçeneği bana en uygun gibi geldi. Neticede, böylesi büyük anları arkadaşlarla paylaşmak en güzeli. 😊✨
Umarım Aras ve Leyloş’un düğünü de tıpkı bu hikaye gibi enerjik ve eğlenceli geçer! 💖