Aras ve ekibinin Leyloş Aras a evlenme teklif etti komik sahneler ve romantik ve güzel sahneler Aras çok utandı 522. bölüm ?

*jenerik çalar ve başlar**Aras ve ekibi leyloş ile birlikte televizyon seyrediyordur**Aras iç sesinden şöyle der*-varya bir kadın bana soracak şimdi ben mal gibi kalıcam ne diyecğim ki? babama nasıl söylicem onu bilmiyorum... *dedikten sonra Leyloş Aras a bakar ve malum soruyu sordu ama diz çökerek bir dizini kırar* -Aras canım canım benim aşkım... -sor leyloş seni dinili yorum. -benimle evlenir misin? *erkeklerin taktığı evlilik yüzüğünü gösterir* -şeyy ben ben evet diyorum. *Leyloş un ağzı açık kalır* -A Aras sen evet dedin farkında mısın? -evet farkındayım sen zaten bunu istemiyor muydun? -istiyordum... -Leyloşum canım bak ben düğünü sonra yapalım. - olur ne zaman sonra? -yarın erkek sözü hep birlikte gidicez ama sen gözlerini kapatı caksın hiç açmayacaksın taki nikah masamıza oturana kadar. -tamam olur anlaştık. *dedikten sonra ultra mega komik olaylar ve + çılgın olaylar olmaya dominic toretto ve ekibi ise düşmanları haklayama devam eder Aras çok heyecanlı ve çok enerjiktir dominic toretto ya uyum sağlar hatta tüm gece uyuyamamaktan bile korkar o derece çok heyecanlı ve gergindir Aras can polat...

Aras hayırlı olsun tebrik ederiz umarım hiç mutsuz olmazsınız
Vaaayyy Aslanım hayırlı olsun düğününe gelicem mutlaka
bencede gelip bir organize etmek şart bir evlilik şirketiyle anlaşamak iyi olur
vallahi ne diyelim hayırlı olsun düğün hediyesi falan gerek yok bence
hediye göndermek biraz abartılı olabilir
neyse ama sıfır gerginlik
evet gerilmek yok maceracı Aras
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
umarım kıza bir şey olmaz
Güncellemeler
1 yıl
how you doing
Aras ve ekibinin Leyloş Aras a evlenme teklif etti komik sahneler ve romantik ve güzel sahneler Aras çok utandı 522. bölüm ?