Leyloş Aras a rahat vermedi Aras ın maceraları durum komedisi ve aksiyon kaldıığı yerden devam etmeli?

leyloş şöyle söze başlar - evet değerli izleyenler ve her yerden bizi takip edenler Aras a tabikide yine rahat vermicem şu anda aras yanımda ne söylemek istersin *aras iç çeker* -evet değerli izleyenler bana her zaman olduğu gibi rahat yok ve bunu devam ettirmeliyiz diye düşünüyoruz. -eeee sen başlattın ama bende bu işi devam ettirmeliyiz -evet ben başlattım hatta gidecek yani -leyloş şu an bizi izleyenler ne düşünüyordur? -bizi izleyenler şöyle bir kaç tane heştek açmış heştek devam etmeli -başka? -heştek Aras ve Leyloş un maceraları. -başka? -heştek atakan abi ve ali abi -bu kadar mı? başka var mı? -var heştek hayran grupları.-bu kadar-vay arkadaş bizim hayranlarımız mı varmış? -evet var hahahahaha!!! -hığığığığığığığığı. -Aras benim telefona sürekli mesaj geliyor habire. -kimden hayranlarımızdan mı? -evet. -ne diyorlar? -sizi severek takip ediyoruz izliyoruz hiçbir bölümü kaçırmıyoruz diyorlar. -başka birtane oku. -diğeride ne demiş biliyor musun? -ne demiş okusana. -siz çok eğlenceli diyaloglara giriyorsunuz hatta bende sizinleymişim gibi hissediyorum. -başka bir tane daha okusana. -bir diğer hayranımızda şöyle demiş -sizi gerçekten çok seviyorum sizin bölümlerinizi sonuna kadar takip edicem. Lütfen bitirmeyin size hayranlık duyuyoruz. -utandım şimdi valla utandım. -bencede bende utandım. -başka varsa okusana. -bir diğer hayranımızda şöyle demiş -5 tane kalp göndermiş sizi çok seviyoruz aynen böyle devam edin yüzünüzden gülüşünüz hiç eksik olmasın gülmek size çok yakışıyor. -fıragmatik ve flörtü bile bize hayran olmuş. -oku bakalım. -size hayran kaldık sizi çok seviyoruz sevgilerimiz ve saygılarımızla. -sevgiler saygılar bizden olsun.*leyloş un yanakları kızarır* -Leyloş ne oldu? -ya hiç sorma ya utandım ya. -valla bende utandım ama hayran işte naparsın ki? -bencede. -sen hayranlarımızı seviyor musun? -ne olarak arkadaş olarak mı? evet ama biraz fazla seviyorlar bizi.-tuvaletteki ona ne denir? -sifon tabikide -bacaktaki ona ne denir? -pantolon tabikide -hığığığığığığığığığı -ahahahahaha!!!

Güncellemeler
1 yıl
rolling on the floor lauhing
Güncellemeler
1 yıl
oha bu gerçekten de çılgınlık ve tam bir durum komedisi ve aksiyon
Leyloş Aras a rahat vermedi Aras ın maceraları durum komedisi ve aksiyon kaldıığı yerden devam etmeli?