Aras ve ekibi canlı yayında hem komedi hemde gül krizi ve kahkaha tufanına doyamadılar 95. bölüm ?

uiuaa jenerik şarkısı çalar ama canlı yayın olduğu için kendilerini gösterirler -napıyorsunuz lan *chat yine çıldırdı* *ali abi kamera arkasında şöyle der* *ali abi iç çekti* -ya arkadaş 95 bölüm oldu ve tatile falan gidemedim denize falan yalan oldu yani hep Aras yüzünden ahahahahaha. *Aras da şöyle der kamera arkasında* -ya duydunuz mu ali abinin söylediklerini sanki sen gerçekten komedi insanısın da benim bundan haberim yok. Hığığığığığığığığığı. *Leyloş da şöyle der kamera arkasında* -ya şu dönen muhabbetlere bak ya affedersin biri tatile denize gidip yüz mek ister biri komedilere maceralara devam eder valla geçen bölümdede demiştim şimdide diyorum bu tam bir delilik hemde zırdelilik bizim ekibimiz ailemizde böyle işte napasın ahahaha hahahaha.*gizem erman soysaldıda şöyle der* -ya bu ailenin anne babası acaba Aras veya leyloş olabilir mi? ya da ali abi bilmiyoruz hala bir soru işareti. *yavuz erkanda şöyle der kamera arkasında*-acaba bu doğru olabilir mi lan? bence olabilir ne demiş şekspir olmak ya da olmama k ama ben bununla ilgili bir anket yapalım bakalım sonuç ne olucak? *anket hazırdır *çiğdem bautr ve umut abla şöyle der kamera arkasında* -sence aile miyiz değil miyiz? -ne demiş şekspir olmak ya da olmamak olabilir neden olmasın. hahahahaahahaha evet haklısın *ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar yaşanmaya başlar ve +kaos olur* -yine başladı. *tüm dünyadaki insanların başına ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar gelir ve heberlerde ilk birinci sırada olur* * Aras ve gözde şöyle der kamera arkasında* -haahahahaha ya ben ne diyem ne söyliyem -karadeniz şivesi gibi oldu. hığığığığığığığı *ultra mega komik olaylar çılgın olaylar yaşanmaya devam eder ve yeni kaos olur + savaş olur* *tolga sarıtaş abi de şöyle der* -ahahahahaha ya delilik çok güzel bir şey zırdelilik daha güzel bu işi yapmak için ya deli olacaksın ya da zırdeli. *fıragmatik ve flörtü ayakta alkışlar*

evet bence siz bir ailesiniz öyle olabilirsiniz sonuçta Aras ve ekibi yani
hayır bence aile falan değilsiniz sadece ekipsiniz
hımm çok kafa karıştırıcı bir soru gerçekten kafam karıştı ama olabilir neden olmasın.
yani neden olmasın sonuçta birbirlerinin hayatlarını kurtarırlar ve birbirlerini gözetirler yani
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
rolling on the flloor lahuing
Güncellemeler
1 yıl
oha çok iyi
Aras ve ekibi canlı yayında hem komedi hemde gül krizi ve kahkaha tufanına doyamadılar 95. bölüm ?