*uiuaa jenerik şakrısı çalar ve bölüm başladı* Aras ekibiyle konuşuyordur.-sevgili ekip arkadaşlarım canım aliem artık hayallerinizi gerçekleştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum *Aras ın ekibi önce düşünür acaba hangi hayallerden bahsediyor diye* Ali abi şöyle der -yoksa düşündüğüm şey mi? -evet ali abi geçen bölüm demiştin ya denize gidemiyoruz tatile falan gidemiyoruz diye.*tüm ekip bu haberi duyunca çok heyecanlanır çok mutlu olur* Leyloş şöyle der -ne zaman gidiyoruz? ve dahada önemlisi hangi taşıtla gidiyoruz? -bugün gidiyoruz şimdi gidiyoruz herbieyle birlikte gidiyoruz. *tüm ekip afallar* -ne nasıl yani kucak kucağa mı oturacağız? -evet öyle görünüyor.*herbie korna çalarak şarkı söyler* -hazırlıklarınızı yapın gidelim ondan sonra. *hazırlıklarını yaparlar ve herbie nin üstüne bağlarlar bagaja atarlar gerekli tüm malzemeleri* *Leyloş Aras ve hüsamettin bagajı kapatır hatta işi sağlama alırlar bant kullanırlar* *Aras ve tüm ekibi herbienin içine doluşurlar* ama herbie yol boyunca huzursuz olur durmadan korna çalar -hayret bir şey sin herbie ya gelene gidene geçene korna çalınmaz ki. *nihayet deniz kenarına gelirler hem tatil köyü vardır orada hemde otel vardır* Leyloş ve gizem şöyle der -Aras var ya bu bizim hayalimizdi yani baksana şu manzaraya *Aras ve tüm ekibi susar yere otururlar sadece manzarayı seyrederler*Aras birdenbire güer -hığığığığığığığı nasıl şaşırttım sizi ama. tüm ekip şöyle der -bizde bu kadarını beklemiyorduk çok teşekkürler -ne demek bir şey değil rica ederim. *limonata bile içerler* -neydi bizim mottomuz sloganımız -gazoz olma efsane ol. *Aras ve ekibi yankılı osurur* -oha hığığığığığığığı -hahahahaha -eee napıcaz şimdi. -keyif time. -bencede haklısın.

bu deniz sesi bu dalga sesleri insana huzur veriyor daha ne olsun değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer