99. ve 100. bölüm Aras ve ekibi komik sahneler ekibim bana eşek şakası yaptı ?

uiuaa şarkısı çalar ve bölüm başlar iki bölüm arka arkaya *hiçbir şeyden habersiz olan Aras az sonra yaşanacaklardan habersizdi* *korka korka ilerleyen Aras karşısında çok korkunç ve kötü yani çok vahim şeyler görür*Aras şöyle bağrır çığlık atar -AAAAAAAHAAA BU NE LAN. *o sıradada osurmuştur* *tüm ekibim sanki içerde çatışma olmuş gibi silahlar tabancalar şarjörler mermiler hatta oda nedir kanlı bir bıçak hatta bir kaç tane* -hey ne oluyor orada? *hala çatışma sesi geliyordur ve tüm ekibim şehit olur* -ölmeyin bir şey söyleyin kalkın ayağa ne oldu buada? *gizem şöyle der*-Aras... -söyle ne oldu burada? *birdenbire maskeli adamlar Aras ın kafasına çuval geçirir* -lan ne oluyor nereye götürüyorsunuz bırak lan beni ekibime ne yaptınız? *Aras ı zorla bir sorgu odasına kapatırlar ve ellerini sıkıca bağalarlar* -siz kimsiniz lan ne istiyorsunuz benden? *o sırada o herifler ali abimi ve atakan abimi de yakalamış ve getirmiştir ve onlarında ellerini sıkıca bağlar ayaklarınıda benimkinleride bağlarlar* -ali abi atakan abi iyi misiniz nele oluyor *ali abi şöyle der Aras a* -Aras bende bilmiyorum adamlar beni yakalayıp buraya getirdi direnmeye çalıştım bir kaç tanesini dövdüm ama beni yakaladılar. *Aras ali atakan abi sıcaktan terlemiştir ve yetmezmiş gibi ter kokuyorlardır* *adamlardan ikisi gelir ve ali abim ikisinide döver direnir hatta* -götürün bunu. *götürüp falakaya yatırırlar* -ali abi sus ali abi... -siz kimsiz lan aaa!!! *Aras ve atakan abi ağlarlar*-kurtarsınlar bizi çok korkuyorum.*atakan abi bağıra bağıra dua okumaya başlar ama arapça olduğu anlaşılmaz* *nihayet işkence biter eşek şakası biter ve gelip ellerimizi ayaklarımızı çözerler* *soğuk su içirirler* *ama atakan abim bunun hıncını çıkarır o adamların hepsini birlikte pataklarlar* *abim yerdekinlerini tekmeler* -siz kimsiniz lan bizi yaklıyorsunuz *elindeki demir sopayla adamları döver* -dur vurma dur açıklayabilirim. -çabuk açıkla söyle Aras ın ekibine ne oldu? -size eşek şakası yaptık ama bu kadar büyük bir tepkiyle karşılaşıcağımızı tahmin etmedik. *Aras ın ekibi atakan abime Aras a şöyle der* -HEY BİZİM ASLANLARA BAK BE AHAHAHAHA. -ekibim canım ekibim. *sarılırlar ve öpüşürler* -var ya nasıl dövdük ama nasıl odunu verdik ama. *ali abiyide çözerler ve mutlu mesut son*

Güncellemeler
1 yıl
komik sahneler serisi devam edecek eder hatta
Güncellemeler
1 yıl
rolling on the floor lauhing
99. ve 100. bölüm Aras ve ekibi komik sahneler ekibim bana eşek şakası yaptı ?