jenerik şarkı çalar ve en uzun bölüm başlar. *Aras ve ekibi aralarında konuşuyorlardır* -ne oldu ne gülüyorsunuz? ne kaçırdım? -burnuna ne oldu? -kanadı ya sorma. -ama sordum. -sorma dedim ya neyin kafasını yaşıyorsunuz? -ahahahahahaha hığığığığığığı. *ali abi ve yavuz erkan olaylardan geri kalmaz ultra mega komik ve çılgın olaylar yaşanır + kaos ve savaş olur* *komedi ve aksiyon bombardımanı devam eder ultra dahada komik ve çılgın olaylar +kaos ve çatışma ve siber savaş başlamıştır* *ama Aras çok sessizdir ve tüm ekibi merak edip sorarlar* -aras neyin var ne oldu? *iskender büyük ü ve amonu yok etme planı yapar ve tüm ekibine anlatır ve hemen uygularlar planı* *önce gidip iskender büyük ü ipe çekip asarlar* *sonrada amona suikast yapıp amonu akrep silahlarıyla ve ak 47 diyle delik deşik ederler* *Aras ve ekibi için gün yeni başla mıştır komedi ve aksiyon bombardımanı tüm hızıyla devam eder ultra mega komik oalylar ve daha çılgın olaylar yaşanır + kaos +siber savaş olur* *bütün bunlar yetmezmiş gibi dahada çıldırırlar Leyloş ve gizemin silahlarını alıp + akrep silahlarıyla ve ak 47 iyle havaya ateş ederler* -BU MEMLEKET YA SİZE YA BİZE DAR GELECEK OĞLUUUM!!! NEREDE ONLARDA O YÜREK ANCA FARE GİBİ SOKAKLARDA YAŞAR KAŞARLAR BİZ HER DAKKA SAHNEDEYİZ LAN!! -YİNE Mİ? -EVEEEET AHAHA ARTIK ÇILDIRMANIN DELİRMENİN VAKTİ GELDİ GELMEDİ Mİ ALİ ABİ ŞÖYLE DER -GELDİ ULAAAN!!! -AHAHAHAHAHA. LAN BİR SAKİN OLUN!!! BUGÜN SAKİN OLMAK YOK LAN!!! *ARAS VE TÜM ekibi dahada coşarlar fıttırırlar sevinçten kudururlar hatta* *komedi ve aksiyon bombardımanı tüm hızıyla devam eder* *recep ivedik 4 teki gibi Aras ı kaldırıp havaya atıp tutarlar* *hızlarını alamazlar ve komedi ve aksiyon bombardımanı yaratmaya tüm hızlarıyla devam ederler* *çiğdem batur abla şöyle der kamera arkasında* -oha ama yok artık AHAHAHAHAHA *yavuz erkan da şöyle der kamera arkasında* -bence bu Aras ve tüm ekibi zırdeli olabilir bende olabilirim ne demiş şekspir olmak ya da olmamak. *GİZEM VE leyloş da şöyle der kamera arkasında* -ahahahahahaha ya bu işin sonu yok bence -bencede bu işin hiçbir zaman sonu gelmeyecek gelmez hatta.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer