Aras ve ekibi 98. bölüm Aras ın ekibi Aras ın kel olduğunu anladı komik sahneler kahkaha tufanı ve gülme krizi garantili?

uiuaa şarkısı çalar ama canlı yayın olduğu için yine kendilerini gösterirler. Aras şöyle der-selam ekibim nasılsınız bende bir değişiklik fark ettiniz mi? *Arasın ekibi Arasın kafasını dikkatlice inceler* Leyloş ve tüm ekip şöyle der -Aras kafan kel olmuş ve saçların yok. -evet hığığığığığığı *gizem erman kamera arkasında şöyle der* -Aras ın kafası kel olmuş bence Aras istedi babası kazıttı olabilir yani.*Aras da şöyle der kamera arkasında* -benzini şelden kafayı kelden alacaksın birde aramızda kalsın keller her götü eller *leyloş da Aras a şöyle der*-ya şu dönen muhabbetlere bak ya ahahahahahaha bence ben olsam Arasın kelinden öperim öptüm hatta muah. *umut abla ve çiğdem batur abla da şöyle der* -bence böyle daha güzel oldu. Bencede. *gözde de şöyle der kamera arkasında* -keller sevilir bence. *ultra mega komik olaylar ve kaos olur +savaş olur* *ali abi ve atakan abi şöyle der kamera arkasında* -ahahahahahaha çok komik olmuş kafası kel ya. *yavuz da şöyle der kamera arkasında* -aaa Aras cidden kel olmuş ahahahahaha Aras bence durumdan gayet memnun görünüyor. *ultra mega komik ve çılgın olaylar olur +yeni kaos olur ve bu tüm dünyada heberlerde ilk sırada takip ediliyordur* -hığığığığığığığığı ahahahahahaha ya var ya bu kadarını beklemiyordum memnunsun demi? -tabikide çok memnunum. *hüsamettin ve Aref şöyle der kamera arkasında* -Kel Aras ve ekibi iş başında dıdıdıdııdıııııttt. *Aykut oğuz ve sinan şöyle derler* -hahahahaha çok güzel çok iyi oldu böyle. *Ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar olur + yeni kaos ve yeni savaş çıkar* -KELLİĞİN GÜCÜ ADINA YAŞASIN KAOS YAŞASIN KOMEDİ YAŞASIN KOMİK SAHNELER SERİSİ DEEVAAAAMKEEEE. *kel Aras ve ekibi gülerek şöyle derler* -Kel ARAS I ÇOK SEVİYORUZ DEVAAAMKKEEEEE. -hahahahahhaha hığığığığığığığığı. *ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar yaşanmaya devam eder yeni kaos ve +yeni siber savaş çıkar*

Güncellemeler
1 yıl
97. bölüm bu aras ve ekibi efsane
Güncellemeler
1 yıl
oha bu gerçekten güzel
Aras ve ekibi 98. bölüm Aras ın ekibi Aras ın kel olduğunu anladı komik sahneler kahkaha tufanı ve gülme krizi garantili?