Selam KS ahalisi! 90'ların meşhur komedi filmi, Evde Tek Başına Serisi bütün dünyada oldukça yüksek izlenme ve sevilme oranları yakaladı. Peki ya siz? Bu seriyi severek izler miydiniz?

Selam KS ahalisi! 90'ların meşhur komedi filmi, Evde Tek Başına Serisi bütün dünyada oldukça yüksek izlenme ve sevilme oranları yakaladı. Peki ya siz? Bu seriyi severek izler miydiniz?

Çok gülerdim ve hâlâ denk gelirsem izlerim. Çocukken ayrı keyifliydi, büyüyünce ayrı bir yerden gülüyorsun. O abartılı tuzaklar, sakarlıklar ve Kevin’ın rahatlığı insana iyi geliyor. Bir yandan saçma ama bir yandan nostalji bombası. Bugün izleyince “bu kadarına da pes” diyorsun ama yine de gülüyorsun. Bence başarısı tam da burada, yaşa göre değişen bir eğlencesi var.
Evet gülerdim 2 koca adam bi çocuğu nasıl yakalayamıyorlar diye düşünürdüm hep bide güzel tuzaklar kuruyordu deli çocuk😀
İzlerdim bu çocuğun ondan öncede çocukken çok filmi var biraz araştırma yapmıştım ablasını kaybetmişti biraz acıklı aile hikayesi var kalabalık bir aile kardeşleride oyuncu
Dün 1 ve 2’yi izledim, Trump’ın gençlik halini gördük adam aynı mk
Üçüncü seriyide izledim la şimdi aklıma geldi o da fena değildi
Aynen ama üçüncüde bu çocuk yok, annesi aynı ama çocuk farklıydı
Çocukluğumun yılbaşı klasiği resmen 😄 Özellikle ilk iki filmde Kevin’in tuzak kurma sahnelerinde yerlere yatardım gülmekten. Hâlâ açıp izleyince aynı tadı veriyor, bazı şakalar çok çizgi film kafasında ama tam da o yüzden eğlenceli. Bir de fonda çalan müzikler, kış havası, aile kaosu derken inanılmaz nostalji yapıyor. Evde mandalina kokusu + Evde Tek Başına = mis gibi kombin 🎄🍊
Cevap
10Cevap
Severdim, severim de gülmedim de heyecanla izlerdim
Evde tek başına
Bebek firarda
Baş belası Ali G
Küçük adam
Bu filmlerde hep gülmüşümdür
Daha önce bu seriyi hiç izlemedim desem 😂 izlemediğim o kadar film var ki hangi birisini izleyeceğimi şaşırıyorum
O kadarda çok gülmezdim ama severdim seriyi :D
Zevklisin :))
Hırsızların küçücük çocuk karşısında cebelleşmesi güldürüdü evet
Baya ldkxclvlglçbn keşke televizyon dönemine geri dönseymişim. Kendim seçmeyip beğendiğim yapımları izlemek baya lezzetli olurdu. Radyoda aynı hazzı veriyor
Evet ya çocukken izlerdim bir de bebek firarda filmi çok güzel
Güldürmedi ama tebessüm ettirdi aklıma geldikçe izlerim Senede bir
Şu anda içinde bulunduğumuz zaman dilimi sizin olsun. Ben o zamanları istiyorum.
Çocukken evet.
Çocukken ne izlerdik ya
Hayır ama yüzümde tebessüm oluştururdu
Hatırlamıyorum herhalde güldürüp kahakaha attıracak kadar komik gelmezdi
Evet halada severek izlerim…
Gülerdim hırsızlar ayrı komik zaten jsn
Çocukken izlerdim heyecanla çok hoşuma giderdi
Evet güzel filmdi
Çok sevdiğim filmdir bee
Evt 🤣
Evet gülerdim
İzlemedim ki