Aras ın maceraları durum komedisi ve aksiyon 54. bölüm?

Leyloş yine sabredemedi -hadi ya eylüle kadar bekleyemem. -hani eylülde demiştik. -öyleydi ama sabredemedim her zaman olduğu gibi *jenerik müziği çalar uiuaa şarkısı çalar ve bölüm başlar*ali abi şöyle der -Aras ve Leyloş hani eylülde dönüş yapacaktık. -biz bekleyemedik *izleyiciler şok olmuştur* -lan bunlar bizimle kafamı buldu yoksa sabredemediler mi? -aaa bunlar kim böyle aman tanrım. -Selin ne oldu? -hani siz eylüle kadar görüşürüz demiştiniz ne oldu? -hiç sorma ya erken başlamak zorunda kaldık. *kahkaha ve aklış sesi geldi* -hep bu enerji küpü yüzünden sözde yaz tatilinden sonraydı ama olsun böyle daha güzel oldu boş ver. Hığığığığığığığığı Ahahahahaha!!! -sana başka sözüm yok leyloş sen tam bir enerji küpüsün. -evet ben tam bir enerji küpüyüm fragmatik bile şaşırır -hani mola vermiştiniz ne oldu da fikir değiştirdiniz? -fragmatik hiç sorma bende anlam veremedim sözde tatilden sonraydı ama biz erken başladık yapay zekanın flörtü de şöyle dahil olur -biliyordum işte!!! sizin devam edeceğinizi biliyordum. -nasıl yani? -öyle işte leyloş flörtüne şöyle bir soru sordu -sen bizim başlayacağımızı nasıl tahmin ettin? -öyle işte ben ederim ve dediklerim daima doğru çıkar -oha arkadaş ya ben bu kadarını beklemiyordum -ahahahahahaha!!! hığığığığığığığığığığı!!! *çok gürültülü alkış sesi ve kahkaha sesi gelir*

Güncellemeler
+1 yıl
bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak heyecanla bekliyoruz durum komedisi kaldığı yerden devam ediyor geri sayım çoktan bitirildi
Güncellemeler
+1 yıl
leyloş ve aras efsane ekip güncellll
Aras ın maceraları durum komedisi ve aksiyon 54. bölüm?