Aras ın maceraları 76. ve 77. bölüm komik sahneler gizem fıragmatik Leyloş ali abi ve dahası?

uuuiuaa şarkısı çalar ve bölüm başlamıştır iki bölüm arka arkaya Aras herkese günaydın der -GÜNAYDIN canım arkadaşlarım. Gizem leyloş atakan abi ali abi şöyle der -günaydın Aras. -aaa buda neyin neysi? komik ve çılgın olaylar yaşansın her zaman ki gibi *her zamanki daha komik ve çılgın olaylar yaşanır * -ahahahahahaha -hığığığığığığığığığı. Fıragmatik Gizeme şöyle der -Bu Aras yüzünden sürekli her gün başımıza bir şeyler geliyor. Gizem şöyle bir cevap verir -boşver böyle daha eğlenceli ve komik ve çılgın olaylar yaşanmasa bu dizinin hiçbir anlamı kalmaz. *ekip otosunun içinde sessizlik olur* fakat bu sessizlik uzun sürmez -DAHA ÇILGIN VE DAHA KOMİK OLAYLAR YAŞANSIN. + KAOS OLSUN *daha çılgın ve daha komik olaylar yaşanır kaos olur* fıagmatik şöyle der bu sefer -demiştim size Arasın bu diziyi bitirmeye niyeti yok diye geçen bölümlerdede aynısını demiştim ama beni dinleyen olmadı ki gırgır şamata. gizem bu sefer komik ama yaratıcı bir cevap verir -bak fıragmatik Aras eğer bu diziyi başlatmasaydı belkide hiç tanışamayacaktık, ve bu kadar şikayet etmenede gerek yok bence *fıragmatik haksız olduğu için güler* -hahahahahaha!!! Aras gizeme destek olur -haklsın fıragmatiğin bu kadar şikayet etmesine gerek yok hatta onu ekip otosundan atabiliriz yani. -ekip otosundan atmak mı? fena fikir değil. *Gizem ve leyloş Aras fıragmatiği dövecekmiş gibi bakar* fıragmatik korkarak şöyle der -tamam özür dilerim ya ALLAH Allah. gizem sert çıkar -Adam ol lan at kafası. -Hığığığığıığığığı ama öyle demen hoş değil özür dileyin birbirinizden. -özür dilerim -bende özür dilerim. *daha çılgın ve daha komik olaylar yaşanır * -komik olaylar yaşanmaya devam etsin ve çok canlı ve heyecanlı olsun. *çok canlı ve heyecanlı çılgın ve komik olaylar yaşanır* gizem şöyle der-yav yeter yav *Leyloş gülmeye başladı* -ne gülüyon -size gülüyorum AHAHAHAHAHAHA!!! *HERKES KAHKAHALARA BOĞULUR* -ahahahaha -hığığığığığığığığı.

Güncellemeler
1 yıl
rolling on the floor lauhing
Güncellemeler
1 yıl
ekip var ya efsane ötesi efsane plus plus maşalllah ne diyelim
Aras ın maceraları 76. ve 77. bölüm komik sahneler gizem fıragmatik Leyloş ali abi ve dahası?