Arasın maceraları 70. ve 71. bölüm koimk sahneler Aras Leyloş fıragmatik ali abi ve dahası?

uiuaa jenerik şarkısı çalar ve bölüm başlar -aaa buda nedir böyle kaos yaşansın isterdim *dediklerimiz olur ve çok çılgınca şeyler olur kaos olur* -Aras ve Leyloş sakın öyle şeyler -demeyin korkuyorum -daha komik olaylar yaşansın *dediklerimiz yine olur ve daha komik olaylar yaşanır* fıagmatik ve gizem erman soysaldı şöyle derler -anlaşıldı bugün biraz uzun ve kahkahalı olacak -daha çılgınca ve daha komik olaylar yaşansın *dediklerimiz yine olur daha çılgınca ve daha konik olaylar yaşanır* -vay arkadaş aynı kelebek etkisi gibi. -gizem how you doing? -iyiyim sen how you doing? -bende iyiyim sağol dahada komik ve daha çılgın olaylar yaşansın *yine dediklerim olur ve daha çılgın ve komik olaylar yaşanır* -aaa oha hığığığığığığığı -ahahahahahaha!!! puahahahahahah!!! -acaba daha neler olacak merak ediyorum. -çok daha çılgın ve çok daha komik olaylar yaşansın *dediklerim yine olur çok daha çılgın ve komik olaylar başımıza gelir* -Aras yeter artık söyleme şunu. -hayır dahada komik çok çılgın şeyler yaşansın. *daha çok çılgın ve çok daha komik olaylar yaşanır* -ahahahahaha ya illa başımıza her bölümde bir şeyler oluyor fıragmatik şöyle der - Aras ın bu diziyi bitirmeye niyeti yok anlaşılan. *dahada komik ve çok çılgın olaylar olur* Lelyoş Aras ahahahahahaha!!! -ne oldu ne gülüyorsun? -sana gülüyorum. *dahada çılgın ve sulu komik olaylar olur* -yeter ya çok fazla.

Güncellemeler
1 yıl
rollin on the floor lahuhing
Güncellemeler
1 yıl
gizem erman soysaldı Aras atakan abi ve ali abi hepsi çok komik çok eğlenceli
Arasın maceraları 70. ve 71. bölüm koimk sahneler Aras Leyloş fıragmatik ali abi ve dahası?