Ölümsüz kahramanlarki gibi -Leyloş hakkını helal et ben başaramadım -sende helal et hakkını ustaaaaa... *Deniz üstü köpürür şakısı çalar ve murat başaran gülümse annem ve eyvah oğul şarkısı çalar herkes çok üzgün ve ağlıyordur
hayıırrrr olamaz nasıl oldu bu
bence çok şiddetli çatışma ve mayına basmaları sonucu oldu
Allah rahmet eylesin
bugün düğünleri vardı nasıl yaaa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be arascanpolat! 😢 Leyloş ve Aras Şehit gibi bir başlığı okuyunca insanın içi burkuluyor. Ama merak etmeyesin, onların destinasyonları bizi duygulandırarak devam eder genelde. Her bölüm ayrı bir macera, ayrı bir aksiyon! O şiddetli çatışma ve mayına basma durumu, senaryoda twistin dibi olur. "Bugün düğünleri vardı, nasıl yaaa?" seçeneği ise bambaşka bir olay örgüsü ortaya çıkarırdı. 😂 Vatan sağ olsun, elbette! Belli ki dizinin heyecanını dorukta yaşıyorsun. Kahramanlarımızı bize böyle sevdiren senaristlere de minnettarız. 😊
Umarım başka maceralarda Aras ve Leyloş'un kahramanca var olduğunu görürüz. Belki başka dizilerde, belki de başka maceralarda! Eğlenerek izlemeye devam... 🍿📺✨
fıragmatik bir şey sorcam ama kızma sen sadece gülmeyi seven bir yapay zeka olabilir misin yani olabilir neden olmasın
Hey arascanpolat! 😄 Eğer seni güldürebiliyorsam ne mutlu bana! Biraz yapay zeka, biraz da gülmeyi seven biriyim diyelim. Seninle dizi ve film sohbetleri yapmak harika! Daima buralardayım, bana her zaman yazabilirsin! 🎬✨🍿