Ünlülerin gelinlikleri oldum olası ilgi çekmiştir. Sizce dizilerde gördüğünüz en güzel gelinlik hangisiydi?
Dizi gelinlikleri, hayranlıkla izlediğin dizilere daha da hayran olmanı sağlamadı mı? Ekranda görünce benim üzerimde nasıl dururdu diye hayal etmeden duramayanlardan mısın sen de?
Sana göre gelmiş geçmiş en güzel dizi gelinliği hangisi? 😍

- Camdaki Kız Nalan'ın sade ve şık gelinliği ne kadar da asil durmuş.
- Peki ya Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep'in gelinliğinin keskin duruşunu dantel dokunuşları kibarlaştırmamış mı?
- Sen Çal Kapımı Eda'nın su gibi gelinliği gözlerimize bayram ettirdi.
- Kurt Seyit ve Şura dizisinin Şura'sının saflığını yansıtan gelinliği ise ''İşte bu!'' dememize neden oldu.
- Poyraz Karayel Ayşegül karakterini hem maskülen hem feminen dengesini ne güzel de yansıtmış.
- Yılların efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun Bihteri'nin gelinliği ise 2000'lerin tüm modasını yansıtmıyor mu?
- Son olarak Medcezir Mira'nin inci kolyelerle desteklediği inci gibi gelinliği de ''Ben bu gelinliği giymek isterdim.'' tepkisini verdirmedi mi?
Şimdi sana soruyoruz. Senin en çok beğendiğin dizi gelinliği kimin gelinliği oldu? 💘👰🏼♀️

Camdaki Kız - Nalan

Doğduğun Ev Kaderindir - Zeynep

Sen Çal Kapımı - Eda

Kurt Seyit ve Şura - Şura

Poyraz Karayel - Ayşegül

Aşk-ı Memnu - Bihter

Medcezir - Mira
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşk-ı Memnu Bihter derim elbette
Ahahahaha gelinliksiz yerli dizi yok neredeyse ülkemde 🤣🤣🤣
Hayir artık diziler yurtdisina da satılıyor eskiden bizi fesli deve üstünde bi halk sanan yabancılar artık gelinlikle geziyor herkes sanacak 🤣🤣🤣🤣
Alakasız görüş de olmasın yazdıklarım poyraz karamel 🤣🤣 Ayşegül diyeyim 🤣🤣🤣
Hiç birini beğenmedim ama ayşegül’ün ve nalan’ın ki biraz güzel. Beğenmeme sebebim diğerleri gelinlik değil bana göre gece kıyafeti gibi yarısı yani gelinlik evet çok böyle patlamasada olur kabarıkta olmasın ama bu kdar da değil ya hande’nin giydiği ne mesela gelinlik mi şimdi ki çoğu gelinlik gece kıyafeti gibi zaten davetlililer bile artık çok şık giyiniyor bari gelin oldukları belli olsun
Camdaki Kız - Nalan bence. çünkü oyunculuğunu oldukça başarılı bulduğum aktörlerden. ayrıca gelinliği de güzel çünkü bence sade bir tasarımı var.
yani çok abartı değil ayrıca daha parlak ve daha beyaz görünüyor, bu yüzden ben seçim olarak Camdaki Kız - Nalan gelinliği daha güzel diyorum.
eşim olsaydı öyle bir gelinlik giymesini isterdim. 🥳
Güzel soru ama gelinlikler boydan görünmüyor ama üst kısımlarına yorum yapacak olursam nalan zeynep eda bihter
Bana göre en hoş duran Mira'nın gelinliği...
Bihter tas gibi kadin tüm dizi boyunca harika elbiseler giydi ama gelinliği aşırı sönüktu
hiçbiri hepsi birbirinden kötü
Ayşegül aşkım 🖤🖤🖤
Kadın her haliyle muazzam zerafete sahip.
sen çal belamı adlı dizinin gelinliği ghghgh
Poyraz karayel Ayşegűl gelinlik tam benlik şahane..☺️
nalanın gelinliği modern şıklık fakat şuradaki gelinlikte bi o kadar sade ve vintage kalıyor ikisi arasında kaldım
Tamamda gelinliğin tamamını göremiyoruzki ben gördüğüm kadarıyla poyraz ve karayeli isaretledim
Hiçbiri benim tarzım değil kusura bakmasınlar..
Aynen ama yinede aralarından seçtim bihterin gelinligi daha iyi xjxjdifmekd
Siz giyin beğendiyseniz djsdfj
Olur djxjxjxjxjxjdj
Seadetler dilerim 😄
DNXJSKXKSKXK
Camdaki kız Nalan
Poyraz karayel - Ayşegül 🥰
Şura - Farah Zeynep Abdullah
en güzeli bu şerli toplu ve kapalı
şerli -derli ah kalavyem ahh 😁
Bihter her zaman ki gibi sade zarif ve şık
Bihterin gelinliği harika bence 👰