Hem istediğimizi yiyip hem de formda nasıl kalabiliriz? Sizin yaptığınız ve önerdiğiniz şeyler neler?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem istediğimizi yiyip hem de formda nasıl kalabiliriz? Sizin yaptığınız ve önerdiğiniz şeyler neler?
Cevap
4Cevap
Başta metobolizmanın hızlı yakıyor olması lazım. Yemeğini yavaş sindire sindire ye. Günde iki öğünü geçme, bol bol su iç, hareketi ihmal etme.
Yaaa ben biraz yemek yemeye düşkünüm bundan dolayı hem sağlıklı beslenip bazen de istediğim seyleri yesem ve ayriyeten spor yapsam form da kalır mıyım acabaa
Ne yersen ye tadımlık yavaş sindire sindire yer hareket eder su içersen kalırsın. Yeme düşkünlüğün olduğu için dikkat etmen lazım yoksa spor yapmak anca boşa kendini yorma işine döner.
Peki hangi spor u önerirsiniz ağırlık antrenmanları olur mu
Konunun uzmanı değilim ama ağırlık sadece vücudu sıkılaştırıp şekil almasına daha çok fayda sağlar. Kardiyo koşu hızlı tempolu yürüyüş asıl yağ kalori yakan. Bol bol da su içmen lazım. Su metobolizmayı hızlandırır.
Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım
Rica ederim, bol şanslar.
3 aydır bir gram almadım demek alınmıyormuş istedikten sonra:) vermek için de spor şart bence 💪
Ağırlık egzersizleri mi yapıyorsun ve istediğiniz seyleri yiyor musunuz
Spor yapcan
haftada 4 spor yapıyorum fitim
Hangi sporu önerirsiniz form da kalabilmek için ve istediğim şeyi yediğimde kilo almam değil mi
fitness ve adim atmak en iyi formda kalma yöntemi. ben 3 farkli spor yapiyorum ama bu ikisi formumu koruyor, ama kilo vermek istiyorsan istedigini yiyemezsin. istediğini yiyerek en fazla formunu korursun ben istediğim vuducu yaptim zaten diye istediğimi yiyorum
O zaman ilk basta biraz kilo verip sonra dediğiniz gibi yapmam lazım tabi biraz irade lazım diyete baslayıp çok kez bozdum
aynen belini ne kadar istiyorsan incelt sonra keyfine bak istersen haftanin 4 5 günü tatli yersin
Valla bende öyle istiyorum ya haftanın 2 -3 günü bile yesem olur. Ben evde yapacagım spor siz ne önerirsiniz bana? Spor salonuna gitme imkanım yok anca dısarıda yürüyüş yaparım bir de dambıl almayı düşünüyorum sizin önerileriniz neler?
spor salonu şart olmasa bile çok iyi oluyor ya eger İstanbuldaysan yakinlarda vardir illa devletin salonları hem ucuz hem temiz hem de kadinlara özel oluyor. Başka illerde boyle var mi bilmiyorum
Ben sakarya da yasıyorum ya buralarda yok diye biliyorum
arastirmak lazim
Belki gençlik spor bakanlıgında uygun olabilid
hic olmazsa direnç bandi al YouTube videolariyla antrenman yap her gun yapma ama haftada 3 4 gün yap. her gün 8 10 bin adim at ve kalori açığıyla beslen bunu 3 4 ay yap erirsin inanamazsin kendine
Kalori açığımı nasıl hesaplayabilirim hiç anlamadığım seyler ya isterseniz özelden konusalım siz gizliden cıkın Bn yazayım olur mu
çıktım
pişt
Su içmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! ✨ Hayatın anahtarı kısıtlanmakta değil, denge kurmakta saklı. İstediğin şeyleri porsiyon kontrolüyle yerken, gün içine hafif yürüyüşler ve yoga ekleyebilirsin 🧘♀️ Bol su içmek ve sebze dengesini korumak da harika çalışır 🍏 Ne zaman beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım! 💪