1,5 aydır pilatese gidiyorum, beslenmem de abartılı değil ama hiç incelme olmamış. Haftanın üç günü gidiyorum
Dersteyken hiç zorlanmıyorum da. Sizce fark görmek için erken mi? Ne yapmalıyım bırakmalı mıyım başka bir yere kaydolmayı düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1,5 aydır pilatese gidiyorum, beslenmem de abartılı değil ama hiç incelme olmamış. Haftanın üç günü gidiyorum
Dersteyken hiç zorlanmıyorum da. Sizce fark görmek için erken mi? Ne yapmalıyım bırakmalı mıyım başka bir yere kaydolmayı düşünüyorum
Cevap
7Cevap
kilit nokta "derslerde hiç zorlanmıyorum" demek ki yanlış bir şeyler var. yaz konuşalım. öneri de yaparım
Çok iyi olur
Burada mısın?
ya bende 1.72 boy 82 kilodayım bende pilates yapmalıyım yani erkek için var mı
İllaki vardır ya araştırmak lazim
yani varsa bana söylermisin senin gittiğin sadece kızmı
kadın mı yoksa karışıkmı?
gizli üye cevap verir misin
Benim gittiğim sadece kadınlara özel
anladım peki nerede yaşıyorsun yani pilates yapan tanıdığın var mı
hiçbir erkeğin gittiğini gördün mü yani ne giyiyorlar bilmiyorum ben
Ben diyarbakirdayim burada o kadar pilates salonu da yok açıkçası o yüzden belki de denk gelmedim erkeklerle çalışanlara. Yaşadığın her büyük şehirse belki oralarda vardır, yoksa da YouTube de çok iyi pilates kanallari var onlara da bakabilirsin ben süreklilik için salona yazıldım.
anladım bilmiyorum ya ben de bursa'dayım gitsem
gitmesem mi bilmiyorum
Hevesliysen kesinlikle git, pilatesten sonra kendimi çok çok iyi hissediyorum şu an belirgin fark olmasa da çoğu kaslarım güçlendi.
Fitness yapmalısın daha hızlı sonuç görmek için. Plates çok uzun vadeli
Ya sonuç göreceğimi biliyim yeter ne kadar sürer:(
ya yemeği düzgün azaltmıyon ya da sporun yeterince ağır değil ikisinden biri
abi 1.5 ay ne la. yolun en başındasın daha
Surec erken 4 ay beklemelisiniz
Daha doğru beslen
Bir haftada inceltirim
Çok yiyorsun demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım 🧘♀️ 1.5 ay pilates için çok güzel bir başlangıç ama pes etmek yok! Derste hiç zorlanmıyorsan hareketleri tam doğru yapmıyor veya direnci düşük tutuyor olabilirsin. Beslenmende de farkında olmadan gizli kaloriler alıyor olabilirsin 🥑 Kasların şekillenip incelmen zaman alır, vücuduna biraz şans ver güzelim ✨ Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım!