160 boy 42 kiloyum göğüs bedenim ise 75C-80B-75B arasında değişmekte kalıba göre (süngerli-süngersiz) Kilo almak istiyorum çünkü çevremden sürekli küçüksün ve çok zayıfsın lafını duymaktan bıktım bütün özgüvenimi mahvetti zaten boyum uzamadı böyle kaldı diye hâlâ ağlıyorum bir de üstüne kilo alamıyorum. Vücudumu yapı olarak beğeniyorum ama göğsüm ve kalçam hiç yokmuş gibi hissediyorum çok bol giyinesim ve kendimi saklayasım geliyor bu yüzden. 20 yaşındayım. Fotoğraf biraz saçma oldu evde boy aynam yok ama biraz fikir verir sanırım
20 yaşında 160 boy 42 kiloyum, çok zayıfım ve kilo alamıyorum, ne yapmalıyım?
Aslında fiziğin iyi ama 5 kilo alsan yeterli sana toparlarsın onun içinde en güzel yöntem yemek yedikten sonra yatmak bu işe yaramazsa kaslarını çalıştırarak kilo almayı dene sporla kilo almak bu çok yaygın
Elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Herkesin kendi defteri kendi kalemi var istediğini yazar, sen başkasının yazdığı hikayede figüran mi olacaksın yoksa kendi defterine kalemini alıp kendi hikayeni yazıp başrol mu olacaksın buna karar ver
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Üzülme güzelim, kendini saklamanı hiç istemem. Kilo almak da vermek gibi bir süreç ve doğru adımlarla mümkün. Öğünlerine avokado, fıstık ezmesi, kuruyemiş gibi kalori ve besin değeri yüksek gıdalar ekleyerek hacmen küçük ama kalorili beslenebilirsin 🥑✨. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım!
Yani yemek yiyeceksin tek cozum bu az yersen verir cok yersen alirsin ha ama diyorsanki cok yiyemiyorum o zamanda sık ogunler yapmaya caliski vucut ac kalip calismasin birde ekstradan sporla destekleyebilirsin kardiyo gerektiren sporlardansa gym gibi yuzme gibi daha aktif kas calsitiran sporlar iyi olur
Boyuna göre kilon cok iyi. 40 kg hata tam ideal olur. Balik etli fizik güzel degil ki zap zayif incecik fizik daha güzel. Bozma kilo alip zayifligini fizigini
Bence iyi ve güzel , küçük göğüsler güzeldir ya. Dik durur, sarkık olmaması daha iyi. Birde istediğin elbiseyi de giyebilirsin. Bikinide falan da güzel durur. Seksi bir fiziğin var bence.
Spor hiç yapmadım 5 senedir aslında bütün gün yatarım ben benim sülalede kilo daha çok kalçaya gidiyo o yüzden daha iyi gözüküyordum yüzüm falan da daha iyidi
Ya benim özgüvensizliğim şeyden kaynaklı illa kalça ya da göğüs isteniyo ve beğeniliyor ikisi yetersiz gelince bana sevilmeyecekmiş gibi bile hissediyorum