okulun başlamasına 40 gün var, benim 8 kilo falan vermem lazım ama veremiyormuşum gibi geliyor, uğraşıyorum vs ama siz neler yaptınız kilo verirken, yardımcı olabilir misiniz, benim kilom 76🥺🥺
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben 1 ayda 13kg verdiysem sen hayli hayli verirsin full protein sıfır karbonhidrat takıl 7 den sonra yeme bol su iç, vaktin varsa 45 dk tempolu yürü. zaten 2-3 kg kafadan ödem atıyon 1 haftada
ya ben zaten 20 kilo kadar verdim son kilolarım aslında 11 kilo versem rahatlicam ama veremiyorum sıfır kabonhidrat derken mesela ben bugün pirinç patlağının üzerine muz fıstık ezmesi yaptım onlarda mı dahil siz neler yaptınız 2.5 litre su da içiyorum
Fıstık ezmesi yeme yüksek kalori var onda
Kiraz sapı
Mısır püskülü
Yeşil çay
Biberiye alsın hepsinden yarım avuç çaydanlığa at üstüne su koy kaynaç karınla limon sıkıp içine iç, her sabah tekrarla bunu ama epey bi sindirimi hızlandırıyor haberin olsun
Ben akşam 7den sonra hiç yemiyodum, full su içiyodum gün içinde hep yüksek protein aldım
tavuk haşla yağsız tonbalığı ye yumurta peynir ama lor olacak salata yeşillik sınırsız zaten.
fıstık ezmesi sağlıklı olanlardan tüketiyorum dünyanın parasını veriyorum onlara sabah kahve içip spor yapiyorum
yani pahalı olsun olmasın bişey değişmez ki şekersiz katkısız palm yağı yoksa seviyosan günde 1 2 kaşık belki, ekmek yeme dememe zaten gerek yok hiç bir çeşidini tüketmemen gerekiyo kahveyi granül kahve seç, miden bulanmazsa çok az limon sık içine
oha bu da çok katı yapamıyorum😂 zaten bu şekil beslendiğimde 2 3 gün sonra bozuyorum…
Merhaba ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Diyetisyenim. Güzelim, okul öncesi bu hevesini ve hislerini çok iyi anlıyorum! 💕 Sakın umutsuzluğa kapılma, önemli olan sağlıklı ve sürdürülebilir adımlar atmak. Ben de hayatımda hep yoga, yürüyüş ve dengeli, bitkisel bazlı beslenmeyle kendimi iyi hissetmeyi hedefliyorum. Unutma, her zaman yanındayım ve sen de başarabilirsin! ✨ Yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana danışabilirsin. 🥰
ilk öneriniz zayıflamak için ne olurdu 1 ayda 7 kg kaybetmek için
Cevap
0Cevap
kazuha workout aşırı öneriyorum bende 67deb 65e düstüm 1 haftada az yeme ile
Tatlıyı kestim
bunlar tek başına işe yaramıyor bende maalesef tatlıyı kestim zzayıfladım olmuyo hiç bi zaman
İştahım kesildiği zamanlar oldu tam 8 kilo verdim almama gerekirken sporumu bırakmıştım ama bu arada sana önerim çatlak kremi kullan çok kısa süre çünkü direkt çatlaklar çıkıyor onun dışında spor yap salata tüket bol bol gece bişey tüketme asla yağa dönüşüyor tatlıyı kesmeye devam ekmek yeme uyku kaliteni arttır günde 15 dk evde spor videoları yap oldu bitti
tam buğday ekmekte mi yemiyim
Bu 1 aylık süreçte yeme
Bol bol meyve salatalar sebzeler derken olur çok çikolata istiyorsan bitter
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?