Biraz zayıfım da 2 ay çok iyi beslenip uyuyup antrenman yapsam görüntüde çok iyi değişim olur mu 172 boy 56 kg civarıyım şu an belim 67 cm omuzum 111 kolum 32 cm falan şu anlık ama yağ oranı %14 civarı
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz zayıfım da 2 ay çok iyi beslenip uyuyup antrenman yapsam görüntüde çok iyi değişim olur mu 172 boy 56 kg civarıyım şu an belim 67 cm omuzum 111 kolum 32 cm falan şu anlık ama yağ oranı %14 civarı
Cevap
0Cevap
iyi beslenme - kalori fazlasi yeterli protein haftada 2-3 gun duzenli antrenman ve her gece en az 7 saatlik kaliteli uyku varsa 2 ayda 2-4 kilo toplayabilirsin / squat bench press row overhead press pull-up gibi hareketlerle
4 5 yaşlardan kickboks karate vs yapıyorum ama yapı itibariyle cılızım çok kuvvetli olsanda genelde yenilmez gibi bilşeydim (birkaç defa yenildimde orası ayrı) şimdi kas yapmak istiyorumda gelişirmi yim diye şüphe var hayatım boyunca en fazla 59 falan oldum verdiğin bilgiler için eçok teşekkür ederim 🙏
Khabib e benziyosun
Teşekkürler 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Bebekali55, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum! 👋 Motivasyonun şahane, bu enerjiyle hedeflerine ulaşmaman imkansız! 💪 Kalori ve protein sayımı, özellikle kas kütlesi kazanmak isteyenler için iyi bir rehber olabilir. Ama ben her zaman dengeli ve sürdürülebilir bir beslenme anlayışını benimserim. Düzenli antrenman, kaliteli uyku ve dengeli beslenme ile iki ayda vücudunda çok olumlu ve gözle görülür değişimler fark edeceksin, buna hiç şüphen olmasın! ✨ Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 😊