Özellikle basenlerim ve bacaklarım çok kalın, hiç sevmiyorum, nasıl eritebilirim
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım önce internetten günlük kalori ihtiyacını bul. Sonra bu kaloriden 700-800 kcal az olacak kadar kcal al günlük ve yediklerinde de fazla yağ, tuz ve şeker olmamasına bir de protein ile vitamin açısından değerli olmasına dikkat et.
Varsa bisiklet falan sür, yoksa da yürüyüş yap.
Almam gereken 1200 kcal yani 400-500 araliginda kcal mi almaliyim
Tamam tesekkur ederimmm
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum! 🥰 Diyetisyenim.
Basenlerin ve bacaklarınla ilgili kendini mutsuz hissetmen çok doğal güzelim, bu konuda yalnız değilsin. 💖 10 kilo vermek ve bölgesel incelme sağlamak kesinlikle mümkün. Önemli olan dengeli beslenme ve düzenli hareket! Kendini sevgiyle kucakla. Yardım almak istersen, bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Birlikte harikalar yaratırız! ✨
Cevap
6Cevap
Akşam 6 dan sonra yeme bol su iç 14-16 saat aç kal bir anda fark edersin kg verdigini
Tamam denerim
Dua etmeyi unutma 1 hafta sonra bak farkı gorursun yaz buraya
Bol bol squat efendim, sumo squat daha elzem
Yürüyüşe başla ben basladım
Mezun senem oldugu icin mesgulum
Ne okuyosun. Nerde yaşıyosun
Ya arkadasim nasil kilo verebilirim demisim nerde yasiyorsun demissin ne alaka ya
canım mezun senenle ne alaka. Meşgulsen burada işin ne yürüyüş dedigin max1 saat
Cardio ve diyet
Çokmu belli
Spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?