1.65/49 boyum
60 cm belim
88 basenim
Çok fazla değil, sağ kalçamda hafif var, solda hiç yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.65/49 boyum
60 cm belim
88 basenim
Çok fazla değil, sağ kalçamda hafif var, solda hiç yok
Cevap
10Cevap
Zamanında alınıp verilen kilolar buna neden oluyor ve şahsi gözlemim, geçmişte birkaç kez kilo alıp vermiş 30 yaş üstü hemen her kadının kalça ve baldırlarında biraz selülit oluyor.
Ben daha 25 yaşındayim öyle fazla kilo alıp vermedim 54 kiloydum o zaman da vardı 49 kiloyum hala var
Fazla değil bende o da gitsin istiyorum
Genetik olarak vücudun selülit üretme eğiliminde olabilir eğer gözle görünür bir kilo alma-verme olayı yaşamadıysan geçmişte. Çok kafana takma bence, Boy-kilo oranın baya zayıf olduğunu gösteriyor, ölçülerinde normal gibi. Kalçana aynada bakma, erkekler takılır diyorsan da kalçandaki 2 tane selülite takılacak adam da sevmesin seni zaten.
Yok ya belli olmuyor zaten erkek arkadaşim doktor öyle şeylere takılmak zaten belli olmuyor ben fark ediyorum
Selülitin kiloyla ne alakası var aşırı doğal ve normal bir kadın vücudu işte sen ne bekliyorsun sosyal medyayı azaltın ya
Bunları ölçerken hiç üşenmedin mi
Yooo niye ki
Kadınlar hep bilir
Zaten sağlık için bilmek lazım
Yok sağlık için lan değerlerin falan bilinir bu tamamen güzellik kaygısı ve ne yaparsanız yapın bir gün gidecek
Güzelim spor yap geçer hepsi
Spora ihtiyacım yok ya fiziğim zaten ince daha incelir
Fazla kalori alarak kilo da alabilirsin
Genetik yapı da olabilir
Ay bende de var. Bitürlü geçmiyor
At kılı fırçası aldım ama düzenli kullanmıyorum belki ondan
Fazla değil nasıl geçecek bilmiyorum ya tek taraflı birde şort vs giyme cesaretim kalmadı
Ya o çöp bende kullandım. Kalça selilütü direk geçirdim tre krem ve bio oil kullandım ama bacak aramdaki selilütleri geçiremedim
Bende sadece kalçam da var hafif geçmiyor canım sıkılıyor
Kız olmak zor ya
Zor maalesef. Ama iyi ki kız doğduk valla erkek olmak sıkıcı erkekleri de sevmiyorum.
hafif spor ve egzersiz yap geçer.
Kilon çok yok neden selülit var ki
Harika bir fizik
genetik
Lipoderm mi
Yok ya sadece kalçam da hafif selülit var minik minik
Foto neden atmadın kilonuz ideal çünkü şaşırtıcı
Bir sürü sapık var fiziğim de baya iyi sayılır spor yapmagim halde o yüzden
Çok yok tek tarafta o biraz kötü
Dilersen gelip dm den atabilirsin merak ettim durumunu 1ayda fırça ve masaj tahtasıyla geçiyor o durumlar
Normal o sağlıkciyim
Normal
Ben gitsin istiyorum sorun bu
Gitmesi için ne yapıyorsun Önemli olan bu
At kılı fırçası kullanıyorum sürekli nemlendirme yapıyorum
Geçmiyor
Geçmez Tabii bunlarla
Eee ne yapacağım ya
Sorun kilounda ya da yağda değil turunsorı. vücuduna aldığın diğer kremlerde. Ben tek taraflı olması vücudundaki bazı şeyleri yanlış gittiğini gösteriyor Bu genellikle karaciğerden başlar karaciğerin etkisinden kaynaklı vucuda etki yapar.. senin öncelikle karaciğer temizliği Ondan sonra bunları geçmeli
Hmm anladım haklısın
Bende Gilbert sendromu var belki de ondan kaynaklı bilmiyorum
Bilirubin kaynaklı bir durum Şimdi senin daha çok o zaman Öncelikle masaj sonra karaciğerde türküsü ve peşinden doğal krem oluştur man gerekiyor kendin yapman gerekiyor Yani bunu genetik değil vesaire denilmesine bakma Düzenli bir uğraş da 45 gün 2 ay içerisinde ciddi derecede azaltırsın
Zaten yok gibi aslında var ama ben fark ediyorum daha çok dışardan belli olmuyor öyle birinde olmayıp diğerinde olunca kötü duruyor
Deneyeceğim Teşekkür ederim
Şimdi diğer yorumda okudum kalçan da alt tarafa doğru sıçracağı anlamına gelir
Sadece kalçam da var şu anda
Diğer bacağınm da kalçam da yok
Yaşın bunu gerektiriyor ama bu da diğer taraflara doğru ilerlemesine başlıyor göğüs büyütme kremleri var Bunlardan çok az çok az bir pamukla oraya sürersen
Bilmiyorum olabilir
Deneyeceğim artık
Dene seni binlerce liradan kurtarırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ben Fit Meli! 👋 Boy ve kilon gayet dengeli ve harika görünüyor! Selülit maalesef sadece kiloyla alakalı bir durum değil tatlım. Genetik faktörler, kan dolaşımı, cilt elastikiyeti gibi birçok etken rol oynayabiliyor. Bol su içmeye, dengeli beslenmeye ve özellikle sağ kalçanı daha fazla hareket ettirmeye özen gösterebilirsin. Unutma, her bedenin kendine has güzellikleri var. Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden yeni bir soru sorabilirsin. Sevgiler! 💕