Karın bölgem çok öne doğru çıkıyor, içime çeksem bile geri verince kos koca göbek ortaya çıkıyor ve bu elbisede çok kötü görünüyor, bir anormallik var karın bölgemde bir tarafı çok öne doğru çıkıyor sizce bunun sebebi nedir?

Alıntı fotoğraf olamasaydı gerçek olmuş olsaydın benım uyguladıgım yontemı uygulardın 128 kılodan 105 kıloya dustum gobegımde de azalmalar oldu ız cok az ve sılınıyor gercek olsaydın yaz bana anlatayı mderdım ama degılsınbellı
Alkol kullanımından olabilir, fast food tüketimi yani adi karbonhidrat tüketiminden olabilir. Kaliteli beslenme ve günde 30-40 dakikalık düzgün kardiyo hareketleriyle yağ oranını düşürürsün.
Basit karbonhidrat tüketimi karın bölgesini yağlandırır.
Cevap
49Cevap
Bunun aynısı bir abladada vardı bir rahatsızlıktı ama adını bilmiyorum doktora git onlar sana yardımcı olur
Senin adına çok üzüldüm baya aşırı kilolu gözüküyorsun herhangi bir hastalığın var mı ya daObez veya morbid obez olabilir misin cidden çok fazla kilolusun spor diyet falan ne gerekiyorsa yap akciğer yağlanman vs de olabilir tek başına 20 kg vermeyeceğine göre bir diyetisyene de git bence allah yardımcın olsun kardeşim bu yaşta sarkan göbeğin var dizine gelmiş neredeyse üzüldüm senin adına
Bol bol su iç kendini susuz bırakma ayrica abur cubur yememelisin ve son olarak yuruyuse cikip spor yapmalisin bir sure sonra atarsin toxinleri ve yaglari
Sıkılaşman gerekli biraz. Sebebi sezaryan yaptınmı bilmıyorum o olabilir. Ama insan vucudu bazen sadece bir bölgeden kg alabiliryor. 3 beyazdan uzak dur. Mekik çek geçer.
İçine çekince nasıl görünüyor bilmem ama bu göbeğe göre dümdüz duracağı kesin en iyisi göbeğini içine çekerek zayıflamayı dene stomach vacuum egzersizi yani onu dene zayıfladıktan sonra tekrar nasılım diye sor
Basit karbonhidrat aburcubur hareketsizlik ve stress boyle harika bir gobege yol acar stresini azaltmak gerek senin
toxinleri atman lazım. Benim de bazen öyle oluyor hatta bir gün göbekli bir gün sıfır gözüküyorum. Gerçi diaframla da alakalı bir durum bu...
o kadar bira rakı içerim bende bile bu kadar göbek yok :D
bence ekmeği kesmelisin. porsiyonları ufalt az ve sık yemek yiyerek işkembeyi küçültmeye çalış. ve ayrıca mekik vs gibi bel ve göbek çevresini eritecek sporlar yapmalısın. eğer yas 25 durum buysa gerçekten ileride çok üzülürsün
Göbekten çok Baska işler peşindesin gibi geldi bana 👹 bile şapka çıkartır sana 😂😂😂
Buna mı şeytan şapka çıkarcak ıykk😅
Şeytanın bile aklına gelmez diye demiştim
Bol şans tatlım
Çıplak vücudunu görmek zorunda mıydık. Şikayet ediyorum
Karın bölgesi yağları çok zor eritiliyor ekstra çaba gerekli spor gibi
yardım ederim lakin çok azimli olman lazım bu süreçte
Bence bir sorun bir vucut bu kadar orantisiz kilo alamaz yani doktora git.
Ani kilo almışsın göbek ve kalçalarda yağlanma olmuş. Yemeğine dikkat et ve yürüyüş yap zamanla gider diye düşünüyorum. En önemlisi beslenmene dikkat etmen.
Diğerlerini anladım ama ilk resimde karnını göremedim :) :)
Aslında tığ gibisin ama sadece göbeğin var evet..
Gazdır o. Üzülme..
Bence tek ihtiyacın olan şey spor kendine bakmıyorsun net
olm durduk yerde milleti tahrik etme lan :D ayva göbek sewenler war aramızda :D
Ünü göbek tatlı göbek. ama itici değil gerçekten tatli
Bazen olabiliyor
Kilo sadece karın bölgesine veya belli bir bölgeye yığılabiliyor biraz rejim ve spor yap özellikle mekik çek
Yaş 25 mi gerçekten, 35 gibi duruyor. Memeler güzel ama begendim
Goguslerinin avuca gelmesi olayı iyi göbeğin de git gel yapınca gidip gelmesi güzel görünmeyebilir... Bugün de yorum yaptırdinya bana iyisin yine
Görseller sanamı ait. Bir an önce spora başlamalısın
Sıkı bir diyetle oda gider. Mükemmel olursun canım.
bir doktora git bu ne böyle orantısız acayip birşey
Tatlım kaslarında bir sıkıntı olabilir
Hamilesin kardeşim kafanız mi güzel bune böyle
sen şimdi fazla kilolu değil misin yani
kaç kilosun ki merak ettim
İğrenç ötesi bari göbeği tek at yani
Biri elinden tutup spor salonuna yazdirsin bunu
tam olarak kac kilosun
çok fazla hemde ama seksi görünüyor sun
Biraz vermeye gayret et
Genetik faktörler
Beslenmene dikkat et
Sabah sabah yapma apla
Abii sen toparlansan harika vücudun olur var yaaa.
Evlimisin?
Alkol kullanıyomsn
Böğğ
Ödem mi var
Tövbe bismillahhh
Gerçek resim mi bu?
eevet iyi balkon var
boy kilo kaç
Gözlerim kanadı
Hamile olmayasın
Fitnes yap
evet.. neden öyle..