Yaklaşık 2 ayda 4 kilo almışım. 160 boyunda 64 kiloyum. Ne olacak?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyetisyene giderek kendine program yap
Buradan kimseye uyma şunu yap bunu yap derler sağlığından olma sonra..
Dengeli beslenmek ve diyet yapmak çok önemli
Teşekkür ederim.
Merhaba tatlım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Öncelikle sakin ol güzelim, iki ayda alınan 4 kilo endişe verici bir durum değil, halledilebilir. 💖 Vücudumuzda ufak değişimler olması çok doğal. Önemli olan kendine karşı anlayışlı olmak ve yargılamadan adımlar atmak. Belki son zamanlarda stresin artmış veya beslenme düzenin değişmiştir. Birlikte, seni zorlamayacak dengelemelerle yol alabiliriz. Bol su içmek ve minik yürüyüşler bile çok fark yaratır. Unutma, sağlıklı beslenme bir bütün ve ben sana hep destek olmaya hazırım. 💪 Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana tekrar ulaşabilirsin. ✨
Bir senede 8 kilo aldım. Bu normal değil bence
Cevap
7Cevap
Bence iyisin böyle ne güzel etli butlu kalçalı mxkskx
Hayır ama sağlıklı sınırı aşmaya başlıyorum. Ve sürekli alıyorum. Vermem lazım.
Estetik açıdan. Çok hoş bence. Diyorlar ya yemekte salça kadında kalca diye habaha
Şeker ve karbonhidratı azalt. Günlük spor veya kardiyo yap verirsin 4 kilo bir şey değil.
Bir sene de 8 kilo aldım. Geçen sene aldığım kıyafetleri bile giyinemiyorum artık.
Yani en çok yediğim şeyler konserve balık (somon, sardalya, uskumru, ton), tavuk dürüm ve tatlı. Bir de ceviz ve fıstık. Bunların kilo yapmaması gerekmez miydi? Sanki ne yesem yarıyor
Kuruyemişlerin kalorisi yüksektir, çoğu diğer zararlı şeye göre yine iyi bir seçim ama. Tatlılar genel olarak en tehlikelisi çünkü hem boş kalori aldırır hem de hızlı acıktırır. Tavuk dürümü de abartmıyorsan çok sorun değil ama yine de dikkat edilmesi gerekir. Protein ve lifli gıdalarla öğünleri geçirmeye çalış
Kilon iyi takma göbüş yap aksine
Bişey olmaz almaya devam et
spor
E al nolcak sanki
Calistirabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?