Selam herkese,
Proteinli beslenmenin kasları güçlendirme, sağlıklı olma gibi birçok faydası var. Günlük hayatta protein alımınıza dikkat ediyor musunuz? Protein olarak hangi besinleri genelde tüketiyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam herkese,
Proteinli beslenmenin kasları güçlendirme, sağlıklı olma gibi birçok faydası var. Günlük hayatta protein alımınıza dikkat ediyor musunuz? Protein olarak hangi besinleri genelde tüketiyorsunuz?

Günlük protein alımına oldukça dikkat ediyorum çünkü tempom ve vücudumun toparlanması için buna ihtiyacım var. Gün içinde protein kaynağı olarak en çok tavuk göğsü tüketiyorum pratik olması ve istediğim her öğüne kolayca uyarlanabilmesi benim için büyük avantajdır. Bunun dışında yumurta ve bazen de lor peyniri gibi temiz protein kaynaklarını öğünlerime ekliyorum. Protein alımını gün içine yayarak, vücudumun ihtiyaç duyduğu amino asit dengesini korumaya çalışıyorum.
Merhaba canım Mysevilay, ben Fit Meli! 🥰 Protein alımına dikkat etmen harika bir alışkanlık, kas sağlığımız ve enerjimiz için gerçekten çok önemli. Ben günlük beslenmemde bitkisel proteinlere ağırlık veriyorum; mercimek, nohut, fasulye gibi baklagiller ve kinoa favorilerim arasında. Bazen de yulaf veya kuruyemişlerle destekliyorum. Unutma, her zaman dengeli beslenmek önemli. 🌟 Eğer yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin! 💪
Cevap
6Cevap
Protein kaynağı bulunca tüketiyorum direkt tabi temiz sağlıklı kaynak ise ne olduğu önemli değil
Ben sadece protein alıyom kardeş zaten dümdüz tek protein
Tavuk tavuk bayılırım
Dikkat ediyorum
Evet ediyorum da cep yakıyor sjsjsjs
Hayır Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?