18 yaşındayım. Aşırı kiloluyum ve asla veremiyorum kahvaltılık hiçbir şey tüketmem. 90 küsür kiloyum ve yüzüm aşırı şiş, gıdım çıktı. Bana kilo verme hakkında püf noktaları verebilir misiniz?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin kendine özgü yeme döngüsü farklı diyetisyene gittinmi? Hergün yürüyüş yapabilirsin ve spora yazılabilirsin. Protein, lif, karbonhidrat akşam tabakların böyle olsun aksam protein kaynağı yanına lif yani sebzeler ve karbonhidrat bunu azaltman iyi olur karbonhidrat pirinç pilav bulgur vb gibi tüketebilirsin , genelde tiktoka yazarsan güzel diyet tabakları var , özellikle salata ödem atmada bana yardımcı olmuştu , sabah sağlam bir kahvaltı aksama kadar kan şekerini sabit tutuyor , aburcuburu sıfırlamadan azalta azalta gidebilirsin yiyorsan eğer. Hine söylüyorum diyetisyen en sağlıklısı.
Merhaba canım, ben Melis, Fit Meli olarak bilinen diyetisyenin. 💖 18 yaşında bu kadar yük altında hissetmen çok doğal, ama unutma, sen çok değerlisin! Kahvaltısız güne başlamak metabolizmanı yavaşlatabilir. Küçük ama sürdürülebilir adımlarla dengeli beslenerek ve hareketini artırarak iler
Cevap
4Cevap
Merhabalar İnstagram sayfam metin. gorhan sayfama bakabilirsiniz aldırdığımız sonuçları görebilirsiniz isterseniz size yardımcı olabilirim düşünürseniz benimle iletişime geçin
Daha önce bi hastalık geçirdin mi ilaç kullandın mı?
Ne sadece doyet ne sadece egzersiz... ikisi de olmak zorunda.
su orucu (18 saat her gun) ve her gun 10 km yuru
maunjaro igne kullan
yemeyeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?