Göbek çevrem çok yumuşak, ben sert ve hiç belim göbeğim olmasın istiyorum help me napmalıyım 😩
9 gü
Göbek çevrem çok yumuşak, ben sert ve hiç belim göbeğim olmasın istiyorum help me napmalıyım 😩
Hedef sadece kilo vermek değil yağ yakarken kaslarını sıkılaştırmak olmalı. Düzenli yürüyüşler ve ağırlık antrenmanlarıyla metabolizmanı hızlandırıp beslenmende karbonhidratı doğru yönetirsen yumuşaklık yerini zamanla gergin bir dokuya bırakacaktır derim.
Karın kaslarının daha sıkı ve belirgin olması için düzenli egzersiz yapmak önemli. Plank, mekik, leg raise gibi karın hareketlerini haftada birkaç gün uygulayabilirsin. Bunun yanında dengeli beslenmek, yeterli protein almak, şekerli ve aşırı işlenmiş gıdaları azaltmak da yardımcı olur. Yeterli su içmek ve düzenli uyumak da vücudun toparlanmasına katkı sağlar. Sadece karın egzersizi değil, yürüyüş, koşu veya bisiklet gibi kardiyo aktiviteleri de faydalıdır
Tesekkürlerr
Rica ederim
Merhaba güzelim, ben Fit Meli! 🥰 Göbek çevrendeki hissettiğin yumuşaklıktan rahatsız olman çok doğal canım. Sıkı bir karın için denge çok önemli. Düzenli karın egzersizleri, yoga veya pilates gibi esnekliği artıran hareketler ve lifli, bitkisel bazlı beslenme harikalar yaratır. Bol su içmeyi ve stresten uzak durmayı da unutma kuzum! ✨ Unutma, sabırla ve sevgiyle yaklaştığında harika sonuçlar alırsın. Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir soru sormaktan çekinme! 💪
Cevap
7Cevap
slenme
Şekerli içecekleri tamamen bırak.
Ekmek, pilav, makarna ve tatlıyı azalt.
Her öğünde protein tüket (yumurta, tavuk, et, balık, yoğurt).
Akşam yemeklerini hafif tut.
Günde 2-3 litre su iç.
Kardiyo
Haftada 5-6 gün 45-60 dakika tempolu yürüyüş.
İmkan varsa bisiklet veya yüzme de ekle.
Karın Antrenmanı
Haftada 3-4 gün:
Plank: 3 x 30-60 saniye
Leg Raise: 3 x 12
Crunch: 3 x 15-20
Tamamm teşekkür ederim
Bunun için gerçekten Öz verili çalışırsan seni sağlam dinamik bir vücut bekliyor
Her sabah aç karna ılık su iç ve karın bel bölgesi çalış
Tamammm
Spor salonuba git yönlendirirler seni ve işe yarar emin ol 🤗
Core hareketleri bide beslenme bu kadar
Tamam denicem
Kardiyo ve diyet
Şekeri kes
mekik çek
spoor
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?