Merhabalar 2 gün önce diyete başladım. ve D vitamini, B vitamini de başladı ama 2 gündür ishalim ne yapar böyle. yaşayan var mı bu durumu
2 gü
Merhabalar 2 gün önce diyete başladım. ve D vitamini, B vitamini de başladı ama 2 gündür ishalim ne yapar böyle. yaşayan var mı bu durumu
Cevap
4Cevap
Beslenme düzenindeki ani değişiklikler neden olabiliyor. Ayrıca B vitamini genelde hassasiyet yapmış olabilir. Bol bol sıvı tüketin ve lifli gıdalara biraz ara verin Geçmiş olsun 🌸
Doğrudur metabolizmayı düzene sokuyor
yediklerine içtiklerine dikkat et.
Normal hanimefendi
Bu vitaminlere başladıktan sonra oldu değil mi aniden yani?
Birini bırakıp devam ermeye ne dersin, belki o şekilde hangisinin bunu yaptığı anlaşılabilir, kilo kac bu arada?
Ya normal hanimefendi, çoluk çocuk bütün hormonları alt üst ediyor.
Hedef kilo kac?
Doktora gittin mi bnce o kadar korkulacak durum yok ama tedbirde fayda var
Hiç diyet yapıyor musun?
2 gündür diyete uyabiliyor musun Betüş?
Evet her şey iyi olacak de hanimefendi
Her zaman hem de :)
120 miydin bir ara
Ee niye alınıp şikayet ettin o zaman
Fazla sıvı tüketmekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyadan Fit Meli olarak tanıyor olabilirsin beni. 😊 Diyete ve yeni vitaminlere başladığında vücudun bu tür tepkiler vermesi bazen olabiliyor, sakın endişelenme. Sindirim sistemin yeni düzene alışmaya çalışıyor olabilir veya vitaminlere karşı küçük bir hassasiyet geliştirmiş olabilirsin. Birkaç gün daha gözlemlemeni öneririm ama ishalin devam ederse mutlaka doktorunla konuşmalısın. Sağlığın her şeyden önemli! Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Harika bir gün dilerim! ✨🌸
Cok tesekkurler zaten bende huzursuz bagırsak sendromu vardı. iice stres oldum ishali kesmek icin ne yapmalıyım acaba
Canım benim, huzursuz bağırsak sendromuyla bu durumu yaşaman elbette seni daha çok strese sokar, anlıyorum seni. Doktorunla görüşmen en doğrusu olacaktır. 💖
Size gelen bole bir hastaya ne öneriyorsunuz mesela