Sizde de aşırı yorgunluk, eklem ağrıları, göz altlarında morarma vs gibi şeyler oldu mu?
Doğal olarak ilaç almadan kullanılabilecek bir şey var mı?
Sizde de aşırı yorgunluk, eklem ağrıları, göz altlarında morarma vs gibi şeyler oldu mu?
Doğal olarak ilaç almadan kullanılabilecek bir şey var mı?
Evet yaşadığımız oldu. Kemik ve kas ağrısı yapar. Yorgunluk üzerine karabasan gibi çöker vs vs.
Ocean D3K2 vitaminini almıştım. Her gün söylenen miktardan kat kat fazlasını kullandık. Sonuçta d vitamini 70 çıkmıştı annemin. Benimki de 50 idi.
3 ayda bir d vitamini takviyesi yapmalısın. Güneşin artık bir faydası olmuyor
Magnezyum, folik asit , D vitamini verdi. Ayrıca B12 sınırda diye de iğne verdi.
Flessil gibi bir hap sanırım adı bilmiyorum.
Suyun içine attığım var portakal suyu gibi oluyor rengi onu kullanıyorum magnezyum olarak. 1 ay sonra tekrar kan vereceğim.
Teşekkürler
Evet aslında 2 aydır belliydi. Sürekli uyku halindeydim, yorgundum, en son babamı Sabiha Gökçene bıraktım dönüşü araba sürerken resmen uyuyordum. Üstelik 8-9 saat uyuduktan sonra götürdüm havaalanına. Sinirlendim niye uykum var diye. Sonra e nabizdan en son ki tahlillere baktım demir vs düşük, işin garibi doktor birşeyin var da demedi.
Bazı doktorlara göre kimsenin hiçbir şeyi yok, çünkü insan değiliz.
Böyle zamanlarda tahlilindeki kontrolleri kendin yapacaksın. Düşükse ona göre takviyeler almalısın. Örneğin bi doktorumuz var b12 en az 700 olmalı der kendisi. Yani bir noktada kendi kendine bakmalısın. Ben tahlil sonucunu alınca direkt düşük olan vitaminleri kendim alıp içiyorum zaten. Kendimi başkalarının insafına bırakamam. Sende bundan sonra öyle yap. Tahlillerin 1 ay sonra yükselecektir. Fakat takviyeleri ara ara içmelisin. En basiti 5-6 ayda bir tahlil yaptır. Çıkan sonuçlara göre kendi takviyelerini kullan.
Dikkat edeceğim.
Teşekkürler
Günde 20 dk güneş ışığı almak bile bana yeterli gelmedi. Yazın güneşlendim, depo dolmamış. Magnezyum takviyesi aldım ve D vitaminine başladım, o şekilde bu şikayetlerden kurtuldum.
Magnezyum ilacı da verdiler bana yeni
Cevap
2Cevap
yaşamadım geçmiş olsun
Hayır yaşamıyorum.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?