D vitamini çok düşük olupta aşırı halsizlik yorgunluk bitkinlik yaşayıp ampül kullanıp aşırı halsizliği geçen oldu mu? Ampül topluyor mu insanı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cok düşükse bir ampul yetmeyebilir. Ama d vitamini normal sinrilara geldikçe belirtileriniz kaybolacaktir.
Inş tek isteğim toplamak eskisi gibi enerjik sağlıklı hissetmek değerim 4 çıkmıştı damla verdi ama şikayetlerim geçmedi bu ay doktoruma ampül isticem tahlil sonucuna göre
Su an guncel tedavi damla şeklinde bir iki aya tamamen toplarsiniz. Tedavisi basit çünkü
Damla tedavim çoktan bitti haftada 80 damla coledan kullandım 2 ay olarak ama hiç geçmedi aradan aylar geçti. Daha geçende tahlil verdim sonuç bekliyorum bakalım kaç çıkacak ama düşüktür çünkü iyi değilim
Sonucu benimle paylasirsan sana yardımcı olurum. Halsizlik devam ediyorsa tiroitlere de bakmak gerekir.
Şehirde yaşayıp yeterince güneş görmeyen herkes yılda 1-2 kez D vitamini iğnesi olmalı.
Evet tesir eder
Kullandın mı?
Güneşe pek çıkamayınca oluyor bu sorun evet kullandım
Kaç çıkmıştı senin d vitaminin. Kaç ampül ictin ve sonuç kaç cıktı
3 ampul hafta da 1 değerleri hatırlamıyorum
Teşekkürler cvplar için
Rica ederim geçmiş olsun
Toplar. Ama bence damla kullan
Damla kullandım ama şikayetlerim geçmedi. Ampül etkili dedi bir arkadaşım. Neden damla peki
Bilmem ki damlayı düzenli kullandığımız için her gün dozla aldığımız için daha mantıklı geliyor bana 😃