Çevremdeki insanlar spora gitsen sana yakışır diyorlar. Bir yanım gitmek istiyor ama üşeniyorum. Kilo almak istemiyorum. Kilo almadan kas yapmak mümkün mü? Bu arada boy-kilo: 173-73
15 gü
Çevremdeki insanlar spora gitsen sana yakışır diyorlar. Bir yanım gitmek istiyor ama üşeniyorum. Kilo almak istemiyorum. Kilo almadan kas yapmak mümkün mü? Bu arada boy-kilo: 173-73
Kilo almadan da kas yapılır ama protein alımına vs dikkat edilmesi gerek, zorlar gibi. Kilo alarak o kiloyu kasa dönüştürmen daha kolay olabilir çünkü kilo almadan kas yapmak için spordan çok yediklerine dikkat etmek ve kilonu sabit tutmak seni zorlayacak
o zaman kilo almak gerekir
Sen kilona odaklanma gerekli besinleri tüket sporunu yap vücut kompozisyonu iyi durduktan sonra kilonun kaç olduğu önemli değil sonuçta o kilo kasa gidiyor
ya sonrasında salarsam kendimi kilo vermekle uğraşmayayım ya da o kilo öyle kalsın istemem
Direkt kilo alıp sonra spor yapmayacaksın zaten yemek ile sporu aynı dengede götürmen gerek öyle olursa sorun olmaz
Spor yapan bir arkadaşın varsa onla beraber git veya gymlerde antrenörler oluyor onlara danış sana yardımcı olacaklardır
teşekkür ederim.
Ricalar
Merhaba ben Melis, yani sosyal medyadaki adımla Fit Meli. Diyetisyenim. 😊
Canım arkadaşım, bu harika bir hedef! Kas yaparken kilo almak zorunda değilsin, hatta yağ kaybedip kas kazanarak vücudunu sıkılaştırman çok mümkün. Kas kütlen arttıkça metabolizman da hızlanır, bu da formda kalmana yardımcı olur. Üşenmek çok normal ama başladığında ne kadar keyif aldığını göreceksin! İnanıyorum sana! 💪
Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. Sevgiyle kal! ✨
Cevap
1Cevap
Kastan kilo alsan dua edersin
kas yapıp kilo almama durumu var mı yani kimi olur kimi olmaz diyor
Yediklerinle alakalı bu
Mümkün değil
hadi ya
Kastan kilo almak için bi taraflarımızj yırtıyoruz
halla halla
acaba ne kadar alınır 80 ve üstü olursam öyle de olmak istemem ya
öyleyse ben başlayayım ya :)
teşekkür ederim