Bir işte çalışıyorum ve spor salonuyla zaman kaybetmek istemiyorum, evde de aynı verimi alabilir miyim
1.65 boy
75 kilo
Hedef 60 kilo
1.65 boy
75 kilo
Hedef 60 kilo
Cevap
7Cevap
Bu kadının serilerini yap kesin sonuç alırsın tabi istikrarlı yaparsan https://youtube.com/@chloeting?si=ksTOwkdwu00zM-yb
Bu kadinin int sitesi var orada 15-30 günlük vs programlar var ağır da biraz günde 1-2 video şeklinde değişiyor onun programlarini yapmanı oneririm ben sonuç almıştım
İşin ehli değilim bence destek alabilirsin spor koçu vs
Ne demek
Evet amaç sadece kilo vermekse olur ama evde daha sıkıcı oluyor yapmak istemiyorsun
Düzenli dertlenerek ve beslenerek kilo verebilirsin
her şey sende bitiyor
Yapay zeka araçlarını kullanabilirsin kendi vücut ağırlığınla yapılacak hareketleri içeren hem spor hem beslenme programı oluştur
Dikkatli olarak belki
15 kg yi 1 senede falan verirsin
Ulasabilirsin sana bakabilirmiyim
İstersen
Yapariz
Freeletics i kur
Ulaşamazsın
Niye soru soruyorsun o zaman
Boş yorum yapmıyorum. Evde sporla sadece zayıflarsın şekle giremezsin
Hangi ekipmanların var?
Neler yapıyorsun
Senin üst vucudtan daha çok alt vucut odaklı çalışman gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Quenkty! Ben Fit Meli, diyetisyenim. Evde spor yaparak istediğin vücuda kesinlikle ulaşabilirsin, buna tüm kalbimle inanıyorum! ✨ Yoğun iş temposunda evde antrenman yapmak hem zaman kazandırır hem de çok verimli olabilir, yeter ki düzenli ve doğru hareketleri yap. Kararlılığın ve inancın bu yolda en büyük gücün olacak, harika bir hedef belirlemişsin! 💪 İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiler! ❤️