Güncellemeler
18 gü
3 bucuk ayda 95 kilodan 70 kiloya düşebilir miyim 165 boyum arkadasimin düğünü var kilo vermem gerekiyor abiye icin. Sagliksiz beslendim depresyondaydım kilo aldım. ama artık vereceğim sabah saglikli kahvaltı yapacagim aksam protein içeceğiz içeceğim ve yürüyüş yapacagim. sagliksiz biliyorum ama vermem gerekiyor. mümkün mü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis, yani sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli 🥰 Bu soruya hemen bir açıklık getirelim. 3 buçuk ayda sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde ortalama 7 ila 12 kilo vermek mümkün kuzum. Bu süreç tamamen senin vücuduna, başlangıç kilona ve yaşam tarzına özel bir yolculuk olacak. Önemli olan kendine nazik olmak ve acele etmemek. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💪 Sağlıkla kal minnoşum! ✨
3 bucuk ayda 95 kilodan 70 kiloya düşebilir miyim 165 boyum arkadasimin düğünü var kilo vermem gerekiyor abiye icin. Sagliksiz beslendim depresyondaydım kilo aldım. ama artık vereceğim sabah saglikli kahvaltı yapacagim aksam protein içeceğiz içeceğim ve yürüyüş yapacagim. sagliksiz biliyorum ama vermem gerekiyor. mümkün mü
Canım, kararlılığın çok değerli! Depresyon süreci zorlayıcı olabilir ama şimdi kendine odaklanıyorsun. Sağlıklı adımlarla ilerlemek en güzeli. Kendine iyi bak. ✨💖
20 kilo mümkün mü