Sağlıklı şekilde 1 ayda en fazla kaç kilo verilir? Tabii ki kiloya ve metabolizmaya bağlı, ama spor ve diyet eşliğinde ayda kaç kilo vermek normaldir? Kaç kilodan sonrası tehlike arz eder?
Sağlıklı şekilde 1 ayda en fazla kaç kilo verilir?
vucudun hızlıca kılo almasıda hızlıca kılo vermesıde hıc kolay bırsey degıl.. organlar yaglanıyor bır kere! e cozuluyorda hızlıca.. dolasım felc oluyor.. kılo almak vermek ve bunu hızlıca yapmak herseyı bır kenara bırakalım vucutdda gerı donusu olmayan deformasyonlar yaratıyor.. mesela mıde kucullturerek kg veren ınsanların vucutlarına baktıgınızda korkarsınız! o sarkmalara o catlaklar ılla yadıgar kalır.. ayda 2-3 kg ve bununda spor eslıgınde verılmesı en dogrusu..
Kilo değil de yağ kaybı olarak söylense daha makul olur. İnsanda Kilo yapan Yağ ve Deride su tutulmasıdır. İdeal ayda en fazla 3 kg Yağ kaybı olmalıdır. Yağ kaybederken Aynı zamanda dengeli diyetle su kaybı da olur. Fakat bu insandan insana değişir. Aşırı tuzlu, sağlıklız beslenenlerin vücudu daha fazla su tutar.
Öncelikle doktor kontrolü şart aslında. Yıllardır anoreksiya ile savaşıyorum ve bir ayda yapılan şok diyetleri sağlıklı bulmuyorum. Vücut ciddi anlamda hasar görüyor. En sağlıklısı vücut metabolizma hızına göre değişir ve ayda en ideali beş kilo derler. Lakin bu kişiden kişiye değişir. 3 ile beş kilo verilmesi daha sağlıklı. Hızlı şekilde verilen kilolar fazlasıyla geri geliyor fazlasıyla. Spor ile vücut sıkılaşır önemli olan temiz besinleri tüketmek
Ben eski basketciyim 16 17 yaşlarında yaşında basket oynarken 1.90 boyum vardı 100 kiloydum düzenli antreman ve sık sık az az yemek ile 1 ayda 85 kiloya düşmüştüm. Şimdi hâlâ 85 84 kiloyum. Düzenli spor yapıyorum düzenli yemek yiyorum bir de düzenli seks yapıyorum bu üçü kilomu koruyor.
ben 1 ayda 7 kiloya yakın verdim sağlıklı bir şekilde tabiki diyet, spor önemli fakat yanında güvenilir yardımcı asistanlarda gerekiyor ben test ettim ve şu an sağlıklıyım, zayıfım :)
Valla ben 3 haftadır diyet yapıyorum diyetisyene gidiyorum yarın ölçüm günüm 2haftada 2.5 kilo verdim bana az gelse de diyetisyen kilon az olduğu için az vermen normal dedi
Tek ameliyat değil rejim dz var ağır yaşamlar programını izle görürsün. Başaramayan da var ayrıca ameliyat için ilk önce testten geçiyor bir iki ayda 20 ye yakın kilo vermesi gerekiyor ondan sonra ameliyata izin veriyor doktor çok zor durumdalar 300 e yakın kiloda olan insanlar yürüyemeyen bile
En İyi Cevaplar