Ben şu an 20/4 yapıyorum ve karantinam bitince yürüyüş ve kosularima devam edicem + her gün 1000 defa ip atlıyorum haftanın dört günü spora gidiyorum sonuç=memeler ve göbek
Geçmiş olsun öncelikle. 20/4 ü devamlı yapmamalısın. En sağlıklısı aslında 16/8 imiş ama bana uygun değil. 18/6 yapıp haftanın bir günü 20/4 başka bir gün 24 saat yapabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir ayda 2-3 kilo vermek sağlık açısından en iyisi hem verdiğin kilolar kalıcı olur hem de vücut için daha faydalı
3 haftada 14 kilo verdim. Sağlıksız olduğunu düşünmüyorum çünkü sporla proteinle destekledim. 3 ay kadar hiç dikkat etmememe rağmen hiç kilo almadım
Nasıl yaptığını detaylı Bir şekilde anlatır mısın
Aralıklı oruç yaptım 18/6 şeklinde. Yani akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim. Bir de pilates+cardio+yürüyüş yaptım
Ben şu an 20/4 yapıyorum ve karantinam bitince yürüyüş ve kosularima devam edicem + her gün 1000 defa ip atlıyorum haftanın dört günü spora gidiyorum sonuç=memeler ve göbek
Geçmiş olsun öncelikle. 20/4 ü devamlı yapmamalısın. En sağlıklısı aslında 16/8 imiş ama bana uygun değil. 18/6 yapıp haftanın bir günü 20/4 başka bir gün 24 saat yapabilirsin
Tavsiyelerin bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🌸
bana yardımcı olabilir misin şu an ben de çok büyük kilo problemi yaşıyorum🥺tavsiyelerine uyarım söz
3 4 fazlası imkansız bence
4 veya beş kilo sağlıklı olandır
3 4 kilo falan. Tabi kişiden kişiye göre değişir
4-5 Max
Bu arada gorseldeki kız kilo falan vermemiş, ödem kaybetmiş. Kilo vermek o kadar basit bir iş degil.
Göbek falan tamam da bacaklar da mı ödem?
Ödem sadece göbekte oluşan bir şey olmadığına göre onlar da ödem
10 verilir
8-10 falan
5-6 kilo
Kilona bağlı