1 ayda 7 kilo verdim ama fark edilmiyor, her sabah 30 dk HIIT kardiyo, aksam 200 tane ip atlasam ne kadar kilo veririm ve incelir miyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İncelersin yanlar varsa onlar icinde yap yontemler var bugun bende kardiyo idmanindan ciktim iyi denk geldi soru
HIIT kalca basen eritir mi peki
Evet hareketleri var ornek sag elini beline getir sol elini omuz hizanda biraz kirarak tut sag ayagin yuksek bir yerde dursun yoksa duz dursun diger ayagin parmak ucunca durup kendine cekeceksin ayni sekilde yukarida duran elinin dirsek kismiyla deymese bile deydirir gibi o bacagina dogru cevir hem yanlarda iyi fayda saglarsin hem bacak kalca basenlerdeki fazla suyu atmana yarar saglar bunu her iki bacaklarin olmak uzere 4×15 seklinde yap ben yapiyorum baya bacaklarim agriyor kasiliyor ama etkili
Yaparken vucudun dik dursun belini falan bükme
tesekkurler sana yaptigim kardiyoyu atsam ise yarar mi yaramaz mi yazabilir misin
Olur
link atamiyorum ama videonun adi;; HIIT Kardiyo 30
Dakikada 440 Kalori /// kanalin adi: SadeceFitness
Videolar bacak basen kalca icin fena degil ama yerine direk yuruyus yapsan da aynı kardiyo yakimini yaparsin gibi ama kotu degil daha sert olan secenekler varsa deneyebilirsin ACI YOKSA KAS GUZEL BİR VÜCUT YOK.😉
ay ben bunu yaparken cok zorlaniyorum, bacaklarim falan hep agridi yuruyemiyorum neredeyse xnsnxnsbxv sey dusunuyorum sabah bu HIITi yapayim aksam da 1 saat yururum
Vucutunu fazla yorma kilo verecem diye hep spor her gun spor deme kendine iki gun uc gun yap bir gun ara ver bedenin dinlensin sonra yeniden yap ben oyle yapiyorum 2 gun kuvvet idmanim 1 gun kardiyom var bugun mesela tatil yapiyorum yarin yeniden kuvvet olacak
regl olunca hic yapamiyorum ben, 7 gun ara vermis olarak saydigim icin her gun yapiyorum, yanlis mi ki bu
Regl gunlerinin ustune sayma onlar ozel durumlar ara ver
tamam cok tesekkurler cevapladigin icin
Rica ederim kolay gelsin
Sen ne kadar istersen
🤨
Ben 3 ayda 30 kilo verdim..
nEEE NASIL
Ağır spor ve diyetle
peki kactan kaca dustun sarkma oldu mu ben cok korkuyorum sarkmam olacak diye
86 dan 56ya düştüm tabii belirli yerlerde hafif de olsa sarkma oluyor özellikle göğüslerde
kac yasindasin
18 yaş
ben senden 4 yas kucugum yine sarkma olur mu acaba😢
14 yaş kucuk bir yaş boy kilo kac
80 kiloyum maalesef ama 87'den dustum, boyumda 1.52
18ine kadar hatta 20ne kadar verirsen sarkma yapmaz diye biliyorum erkenden vermek en iyisi ben 15 16 yaşımda spora başladım evde de lesslie diye bir kadın var onu yaptım
Fakat büyük kilolardan göğüs her türlü sarkma yapar
tesekkurler, benim goguslerim buyuk degil zaten😊
Boy kilo?
1.52 boy, 80 kilo
65 e kadar düşebilirsin o da yeter zaten
of cok tesekkurler rahatladim bunu duyunca😊😊
Ahhh ahhhh o kiloları alırken aklınız neredr oluyor cidden merak ediyorum.
her gece kendime bunu bende soruyorum, ama cevabini bulamadim😢😢
Bak nr guzel minyonsun da cok seksi cekici bir hatun olabilecekken kendi kendini mahvetmissin
dogru diyosun babamda rus oldugu icin rus guzelligi de var bende, bazen kizarim kendime boyle oldugum icin
Hadi csnim sen de baban rus mu cidden :O
evet yani bosnak
Ama bosnaklar rus degildir ki ayri bir orta avrupa halkıdır
bosnaklar rusyadan goctu diye biliyorum
O kadarini bilmiyorum kokenleri hakkinda detayli bilgim yok. Nerede yasiyorsunuz peki bursada falan bosnak cok var bildigim kadarıyla
izmitte yasiyorum
Anladım peki antalyada olsaydın seninle bizzat ilgilenirdim. Şansına küs ☺
Lezbiyenim, sen sansina kus😊
Eee ne alaka be hatun ilgilenmek demek hemen sevismek mi demek 😀
anlamamissin sen
Bence sen anlamamışsın. Ben kilo vermen icin seninle bizzat ilgilenirdim demek istemiştim. Sen baska anladin ayrica bence sen lez degil yüksek ihtimalle bisekssin
benden iyi mi bileceksin lez olup olmadigimi
Yooo ukalalık sevmem ama az cok kadınları taniyorsam sende lez tavri yok asla
lez tavri diye bir sey mi varmis
Evet lezler kıl olurlar erkeklere de genelde düşmanlarıymış gibi davranırlar
o erkek dusmanligi canim
Lezlerin geneli öyledir zaten ama biseksler tam tersidir. Ayni senin gibi sevecen ve cana yakin olurlar
tespiti koyuyo kral ya
Sağol tatlim ve iyi geceler 👋