Diyet ve sporla 3 ayda ne kadar kilo verilir
Bildiğiniz Tok tutan diyet yemekleri varsa tarif yazarmısınız?
Kilo: 70
Bildiğiniz Tok tutan diyet yemekleri varsa tarif yazarmısınız?
Kilo: 70
Diyet yapmadan da kilo verebilirsin her sabah aç karnına mekik çek 3 ayda istediğin vucuda sahip olursun çünkü mekik mideyi küçültür ben 159 kilo dan 85 kiloya düştüm
Her sabah düzenli olarak artarak mesela günde sabah 20 akşam yatmadan önce 20 tane yapsan ilk andan itibaren anlayacaksın zayıfladığını
Zayıflarsın ya takma kafana yeter
Cevap
2Cevap
9 kilo verilebilir.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim, bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz.
Rica ederim. Umarım istediğin kiloya inersin.
Azimli olursan başarırsın.
yulaf ezmesi yiyebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?