Ne yapabilirim başka? Bu sezaryen kiloları çok inat

Ne yapabilirim başka? Bu sezaryen kiloları çok inat
Cevap
12Cevap
Düzenli diyet spor şart
Sezeryan öyle maalesef
Ne kadar zmndir spor yapiyosun
Bundan daha fazla birşeyler yapmak hem doğru değil hemde gerek yok istikrarla devam et sonuçlarını almaya başlayacaksın emin ol 👍
Sagol ins biraz farkı görüyorum ama daha var
Bu iş gerçekten çok emek isteyen zor ve uzun bir iş, bir süreç yani, hem yediğine dikkat etcen ne bilim hen sporunu aksatmıcaksın bilmem ne derken seni yıpratması bu sürecin doğal bir parçası, aynadaki popon ve tartıdaki sayıdan ziyade öncelikli olarak vücut ölçülerini baz al kalça, bel, kol, basen, bunları 14 günde bir ölç, kilo verimine bakarken diyetisyenler önce vücut ölçülerine bakıyo çünkü, sonra tartı istiyorlar, bıkmadan usanmadan çalışmaya ve az yemeye dikkat başaracaksın ❤️💪
İlk fotoya göre antrenmanın yanlış derim
Kas istiyorum zaten
Löp löp etli butlu maşallah
Program yazariz Sonra degisir
Ne zaman yaptın doğumu
17 ay
Boy kilon ne şu an
166 80 kilo
Başlangıç mı şu an mı
Dgil yıllardır spor yapiyorum
Hayır yani fotoğraf dogumun başları mı şimdi mi
Spora devam et hem gayet güzelsin bozma moralinj
Hemcinsimden duymak ayrı güzel çok teşekkür ederim ama var bi kaç kilo fazlalığım
Erkek mi sandın ahaha
Zor verirsin
Neden? 15 kilo verdim zaten
Döngüye girmişsin
Hay maşallah tank gibi karı
Popo iyiymiş
Spor
Yapıyorum zaten
Devam et o zmn sağlıklı beslen yağlı tüketme
Yapıyorum onları
Başka yapck bişi yok ztn
Kaç kg Boy kaç
İyisin be
Çok tskrler
Rica ederim. Yaşın kaç?
33
Valla daha küçük diye tahmin ettim biliyor musun 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli. Sezaryen sonrası sürecinde gösterdiğin azim ve emek gerçekten harika, seni yürekten tebrik ederim! 💪 Yaptıkların çok değerli. Bazen vücudumuzun iyileşme ve denge bulma süreci sabır isteyebilir. Beslenmene lifli gıdalar eklemek, kaliteli uykuya özen göstermek ve strese yönelik nefes egzersizleri gibi ek destekler çok işine yarayabilir. Sakın pes etme güzelim, devamlılık çok önemli! Yeni bir diyet & beslenme sorusu sormak istersen her zaman buradayım. 💕