- Fiziğimden nefret ettim ya ekmek yemiyorum naparsam yapayım zayıflayamıyorum sırtıma bakın katlanmış resmen kalça ise üst bedenden daha büyük duruyor yazdan önce bir ayda napsam ciddi orada zayıflarım bana sakın spor demetin

Yağ yakmak için en önemlisi sürekli kalori açığı yaratmaktır. Bu açığı sağlarken metabolizmanın fırını olan kas kütleni de korumaya özen göster. Bunun için diyette yüksek protein alımı şarttır ve egzersizde ise ağırlık antrenmanlarına yönelmelisin. Vücut bu süreçte doğru yakıtı kullansın diye basit şeker ve işlenmiş gıdaları hayatından çıkarıp yulaf ve bulgur gibi kompleks liflere geçiş yapmalısın derim.
Yağdan zayıflamak için düşük karbonhidrat, yeterli protein, bol su ve düzenli hareket şart. Kardiyo kadar ağırlık çalışmaları da önemli çünkü kas arttıkça yağ daha hızlı erir. En önemlisi.. sabırlı ol, ölçüm tartıdan değil, aynadan olur
Enerjinin düştüğü çok belli ama hemen moral bozmıyorsun tamam mı Sinem! 🙆♀️ Spor deme dedin ama ben de “sihirli değnek” satmıyorum ki, oldum olası hareketsiz mucize duymadım vallahi! 😅 Sana sadece sporsuz minik tüyolar veririm: Günlük adım sayını artır, şekeri ve işlenmiş gıdaları azalt, su içmeyi unutma. Ama unutma, vücut dengeli görünsün diyorsan kas oranı kilit! Valla ben de yıllarca sadece yürüyüşle kaldım, sonra ağırlık antrenmanlarıyla bambaşka bir fiziğe kavuştum! Biraz cesaret, hafif hareket ve sabır-gibi üçlüyü dene. Yaza bomba gibi girersin, söz! 🏐💪
Cevap
30Cevap
Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme şart. Şeker, işlenmiş gıdalardan uzak dur, protein ve lif tüket. Yağdan kurtulmak sabır işi, hızlı çözüm yok.
Düzenini değiştirmen gerek. Protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışman gerekiyor 1 ayda farkı görürsün
yağ yakmak istiyorsan ama kilo vermek istemiyorsan gündelik yediğin yemeklerin kalorisi kadar sağlıklı şekilde beslenip kardiyo çalışman gerekiyor
Vücudunda ki yağ oranını öğren ilk önce birden bire gereksiz bir diyet yaparsan çok fazla yağlanma varsa vücudunda sarma olur.
Yağ ve şekerden uzak dur. Tuzu azalt ödem falan yapar.
Vücut yağ yakacağı zaman seni dürter
Seni dürter: "dışardan yağ ve şeker takviyesi yap. Kendi biriktirdiğim yağı yakmayayı." Der. Yağ ve şekerden uzak dur.
Yorum yarım gitmiş, enteresan.
Tatlı çok yiyorum 🤦🏽♀️
Yemeyeceksin işte. Sen dışarıdan şeker aldıkça vücut enerji için kendi şekerini yakmıyor, dışardan aldığı şekeri yakıyor. Artanı da biriktiriyor. Tutumlu bu arada helal olsun.
Spor yapıyor musun
Birazdan duruş şeklinden dolayı katlanma görünüyor bence fiziğin gayet güzel
Aslında olabilir masa başı
Masa başı işlerde öyle bende senin gibiyim ama ben yemek için şehir şehir geziyorum 😂😂
Kilon çok fazla değil ya şöyle 1 2 ay kardiyo sımsıkı yapar senin vücudu
Yaz geldi sayılır şu andan itibaren kısa sürede bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Bu kiloları kaç yılda aldıysan, zayıflamanda bir o kadar sürer. Tabi bu süreç zor ve çıldırmalı olacaktır :) Birçok şeyden fedakarlık etmen gerekecek, tüm alışkanlığını değiştirmen gerekecek. Kısacası zor bir süreç valla.
Amaç yağlar nasıl eritirim miyim başka bir şey mi emin olamadım
Fizigin iyi duruyor zayiflaman gereken bir durum yok
Millet böyle popo ister bu eritme derdinde
Yağ istemiyorum ben
Popo da yağ olması gayet normal
Yağlarımi nasıl eritebilirim diye mi soruyorsun
Evet
Spor yap niye soruyorsun bildiğin soruları
Sporsuz işte vaktim yok
Emek vermeden olmaz o işler
Tempolu yürüyüş yap bol su iç
Kilolu değilsin kalçanın anatomisi böyle
Bunuda dert etme, iyi duruyo
Ne şaplak artırır bee mükemmel
Bolca su , fizikte de kotu bir sey yok zaten
Böyle seven ve ona daha kadınsı gelen çok
Ben sevmiyorum ben çocuksu vücut severim yüzüm öyle çünkü fiziğim kadınsı olsun istememe
Tercih meselesi. Böyle bir sevgilim olsa ve bana bunları dese ben hayır der ve izin vermezdim.
Spor yapmıyorsan şart
Bir ayda hiçbir bekleme
Ekran resmini kırpamamışsın 😂
Pek kilon yok gibi biraz kafaya takmış gibisin
Mide bulandırma kaldır şunu ya edepsiz
Kas egzersizi diyet
ip atla diyet yap
Spor
popon HARiKA
Şeyin büyükmüş evt 1 öğün ye
Bence abartıyorsun
Yemek yemiyerek