Kilo almışım yine acaba nerede hata yapıyorum ben yürüyüşle bir de az yesem kilo verir miyim sizce çok kafaya takıyorum sağlıklıyım ama çok şükür
25 gü
Cevap
1Cevap
kalori açığı varsa evet
Yürüyüş ve sağlıklı beslen az değil. Günde 1 çikolata yesen veremezsin cunku kilo vermeni destekleyen bir yiyecek değil. Ama bolca yeşillik ve protein yersen çok da yesen verirsin bir yerden sorna vücudun direkt vermeye programlanir. Saatlerin çok önemli bir de. Akşam yemeği erken olmalı uyumadan sindirmelisin. Yürüyüşü akşam yapıyorsan yemekten 1 2 saat geçmiş olmalı. Bol su bol yeşillik ye cildin de vücudun da 3 4 aya taş gibi olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 🥰 Kilo konusunda kendini kötü hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin tatlım. Yürüyüş ve porsiyon kontrolü güzel başlangıçlar ama önemli olan vücudunun ihtiyaçlarına uygun, dengeli bir beslenme düzeni oluşturmak. Belki de küçük detaylarda eksiklikler yaşıyorsundur. Unutma, her bireyin yolculuğu farklıdır. Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal. 🤗💖🚶♀️