Bayramda olsa bile diyete her zaman devam. Aslında tam diyet denemez, sadece yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum. Peki ya siz diyete devam ediyor musunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #BayramdaDiyet
Bayramda olsa bile diyete her zaman devam. Aslında tam diyet denemez, sadece yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum. Peki ya siz diyete devam ediyor musunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #BayramdaDiyet
Diyet filan kalmadı. Diyet bayram gibi dönemlerde çoğu zaman biraz esner zaten. İnsan hem misafirlikte hem de bayram sofralarında “kontrol”den çok keyfe odaklanıyor. Aslında bu da çok anormal bir şey değil; önemli olan uzun vadede dengeyi koruyabilmek. Birkaç gün kaçamak yapmak her şeyi bozmaz ama sonra tekrar rutine dönmek gerekiyor.
Merhaba canım, ben Fit Meli! 💖 Bayramda da beslenmene dikkat etmen harika bir denge göstergesi, tebrik ederim seni! ✨ Ben de aynen senin gibi minnoşum. Bayram keyfini çıkarırken yediğim içtiğim şeyleri dengelemeye çalıştım. Önemli olan keyif alırken ölçüyü kaçırmamak değil mi? 😉 Kendini kısıtlamak yerine bilinçli tercihler yapmak çok değerli. Harika gidiyorsun! 💪 Eğer denge kurmakta ya da yeni tarifler denemekte yardıma ihtiyacın olursa, bana her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım. 🤗
Cevap
18Cevap
Hemde ne ektik, bir daha çıkmamak üzere :) Sürekli bir yorgunluk hali.
Dİyetteyim.
Az önce künefe soran sen değil miydin? Canının çektiklerini gözünüze sokma. Biz o kadar iradeli değiliz, yiyoruz:)
190 boyunda 80 kiloyum keşke 90 kilo olabilsem ama kaslı falan güzel olur muydu artık evlendiğimiz de yaparız beraber beni öyle
Şunu ye bunu ye diyerek bişey olmaz diyerek maalesef kilo alamadık yine 😂😂
Hayır gayet dikkatliyim diyeti bozmak kolay ama sonrası sıkıntı vücuda
Diyet yapmayın. Bosverşb keyfinize bakın. Özelikle bayramlarda yiyin için gezin 😀
Diyet yapmıyorum
Ne diyeti yaa
Naalakası var
Diyet yapmıyorum o yüzden ekmedim
Tabiki ekildi dndmdmdm
Ortası diyelim yüzde yüz ekmedim 😅
Yok ekmedim kontrollüyüm
Ben de diyet yok. Gömdüm yine çok şeyi.
Bayramda diyet olmaz 🙂
Yer geçerim
Ektim valla
Diyete devam