Spor Bayramda diyetini mi korudun, yoksa niyetini mi bozdun? Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Löp etSalut spor severler. Spora devam mı?😄Herkese hayırlı bayramlar. Spor mpor dinleyemeyip diyeti bozan var mı, yoksa bayrama rağmen spora ve diyete devam mı?Not: Diyeti bozdum şu an mangal başından yazıyorum sjsh Bayramda diyetini mi korudun, yoksa niyetini mi bozdun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Spor konusunda 301 cevap paylaştı. Diyet yapmıyodum zaten o yüzden bozmama da gerek kalmadı ama sabah 7 den beri 3 çatal et yedim sadece 😅Sanırım bugün diyete başladım 😂 1 2 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Bugün bir 3 kilo yerim ellam shsh Yorumla Bikız99 +1 yıl Hey maşallah 😅 Yorumla
ʟεтнε Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her şekilde niyeti bozduk, geceye de rakı var ayrıca.. 2 4 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl es-tu sérieux 😄 aslında olsa hiçte fena olmazdı Yorumla ʟεтнε +1 yıl Oui je suis tres serieuse que maintenant je bois du rakı :) Haha Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Je te vois plus tard alors. Sana kolay gelsin fazla kaçırma 😄 Yorumla ʟεтнε +1 yıl Ce n’est pas un probleme, tamam :) Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Diyet falan yok ben de, istemeden kilo veriyorum şu sıralar.. Et yemeye ihtiyacım var demek ki ssjwj 1 2 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Löp et gömm Yorumla Spadess +1 yıl İştahım yok, eti bile yiyemedim 🤐 Yorumla
olaysınsimay Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sabahtan beri ağzıma bir şey sürmediö bu gidişlede sürmeye niyetim yok. 1 5 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Ölme ha Yorumla BloomBaby +1 yıl Ölsün Yorumla olaysınsimay +1 yıl @BloomBaby aölah rahnet eylefin Yorumla BloomBaby +1 yıl Götüskzçğnsn Yorumla BloomBaby +1 yıl Neyse küfür etmiym feno var şikayet ederrr Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Sana attığım kekten sonra sence diyet miyet kalmışmıdır shsh 1 1 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Pek sanmıyorum sjsj Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diyet miyet kalmadı yav niyet ettim kavurma yemeye 🤤 1 2 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Niyetin hasıl olsun 😄 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Amin amin ksdjsd Yorumla
Cramella Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Mangal basinda nasil bozuluyor diyet 1 1 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Bozdum ki Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baklava cips çikolata yiyerek belimi inceleyebiliyorum 😝 0 0 Yorumla
Mavimsiii2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bayramda diyetmi olurmuş 🤤 1 2 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Var öyle kişiler 😄 Yorumla Mavimsiii2 +1 yıl Enteresan 😀 Yorumla
ucmagaucansirdan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl diyetimi bozdum kardeşim bir günde balina gibi oldum BURDAN YİYİP YİYİP KİLO ALMAYANLARIN AEQ 1 0 Yorumla
Walterin Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Dün akşamdan itibaren bozdum😂 1 2 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Dewamke shs Yorumla Walterin +1 yıl 😂 Yorumla
Meyysa Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Diyet yapıyor musun diye sorsana dkfjfkgk 1 2 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Diyet yapıyor musun shsh Yorumla Meyysa +1 yıl Yapmıyorum dkfjfkgk Yorumla
Katherina_Petrova Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İşten güçten ne diyete zaman var ne niyete 1 0 Yorumla
olumbisakinolsana Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Diyet neymiş 1 2 Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Sar dürümü karşim sar sar Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Affetmedim karşim jdjd Yorumla
BloomBaby Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Et uiyom 0 3 Yorumla olaysınsimay +1 yıl zikkim ye Yorumla BloomBaby +1 yıl Sndn skmi ye Yorumla olaysınsimay +1 yıl terbiyesiz herif Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diyet yapmıyodum zaten o yüzden bozmama da gerek kalmadı ama sabah 7 den beri 3 çatal et yedim sadece 😅
Sanırım bugün diyete başladım 😂
Bugün bir 3 kilo yerim ellam shsh
Hey maşallah 😅
Her şekilde niyeti bozduk, geceye de rakı var ayrıca..
es-tu sérieux 😄 aslında olsa hiçte fena olmazdı
Oui je suis tres serieuse que maintenant je bois du rakı :) Haha
Je te vois plus tard alors. Sana kolay gelsin fazla kaçırma 😄
Ce n’est pas un probleme, tamam :)
Diyet falan yok ben de, istemeden kilo veriyorum şu sıralar.. Et yemeye ihtiyacım var demek ki ssjwj
Löp et gömm
İştahım yok, eti bile yiyemedim 🤐
sabahtan beri ağzıma bir şey sürmediö bu gidişlede sürmeye niyetim yok.
Ölme ha
Ölsün
@BloomBaby aölah rahnet eylefin
Götüskzçğnsn
Neyse küfür etmiym feno var şikayet ederrr
Sana attığım kekten sonra sence diyet miyet kalmışmıdır shsh
Pek sanmıyorum sjsj
Diyet miyet kalmadı yav niyet ettim kavurma yemeye 🤤
Niyetin hasıl olsun 😄
Amin amin ksdjsd
Mangal basinda nasil bozuluyor diyet
Bozdum ki
Baklava cips çikolata yiyerek belimi inceleyebiliyorum 😝
Bayramda diyetmi olurmuş 🤤
Var öyle kişiler 😄
Enteresan 😀
diyetimi bozdum kardeşim bir günde balina gibi oldum BURDAN YİYİP YİYİP KİLO ALMAYANLARIN AEQ
Dün akşamdan itibaren bozdum😂
Dewamke shs
😂
Diyet yapıyor musun diye sorsana dkfjfkgk
Diyet yapıyor musun shsh
Yapmıyorum dkfjfkgk
İşten güçten ne diyete zaman var ne niyete
Diyet neymiş
Sar dürümü karşim sar sar
Affetmedim karşim jdjd
Diyette yok niyette 😂
Diyete başladım 🤣