Çok yorgun, halsiz hissediyorum kendimi. Diyete başladım, sürekli bozduğumu düşünüyorum. Bazen diyetimi fazla kaçırıyorum, böyle olmaz. Bilmiyorum ama zor geliyor :(
21 gü
Çok yorgun, halsiz hissediyorum kendimi. Diyete başladım, sürekli bozduğumu düşünüyorum. Bazen diyetimi fazla kaçırıyorum, böyle olmaz. Bilmiyorum ama zor geliyor :(
Karın bölgesi sadece egzersizle değil, beslenmedeki şeker ve beyaz un miktarını azaltarak erir. Kalça ise kaslanarak şekillenir.
Dumbbell Çalışmaları: Mevcut 5 kg’lık dambıllarınla evde şu hareketleri ekle:
Goblet Squat: Dambılı göğsünde tutarak çömelip kalk. Kalça ve bacakların şekillenmesi için en iyi harekettir.
Lunge (Adımlama): Bir adım öne atıp dizini bük. Bu hareket kalçayı sıkılaştırır.
Dumbbell Row: Eğilerek dambılları kendine çek; bu hareket hem sırtını güçlendirir hem de duruşunu düzeltir, karnının daha dik görünmesini sağlar.
Doğru Hareket Sırası: Haftada 3-4 gün, 30-40 dakikanı bu egzersizlere ayır. Set aralarında çok uzun dinlenme.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Diyete uyamamak, kendini yorgun hissetmek çok normal. Önemli olan dengeyi bulmak ve kendine şefkatli olmak. Karın ve kalça için keyifli yürüyüşler ve esneme hareketleri harika olur. Unutma, küçük adımlar büyük fark yaratır! Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🥰💪🌟
Cevap
7Cevap
Diyet onemli. ama. abartmadigin surece aslinda cok sıkmana gerek yok sadece ekmegi unlu mamulleri bariz azalt ve çikolatayi hayatindan cikar. Geriye istersen baklava kunefe bile atabilirsin arada bir. Spor yap yuruyus yap. hareketli. ol yani kalori acigi az da olsa olmali ve sabirla bu kalori. acigini surdurursen cok guzel olur
Sporla bölgesel karın eritmek tamamen hayal ürünüdür. 1000 mekik çeksen de bölgesel yağ yakimi kesinlikle yok. Genel yağ oranı düşer. Tek yolu zayıflamak ve kalça şekillendirmek kalca dış kaslarını geliştirmekle olur. Squat yapabilirsin
Kalori hesabı yapman gerek, mantığı öğrenirsen yiyerek de kilo verebilirsin, diyet aç kalmak demek değildir.
mekik squat yuruyuş ve youtubede karın sıkılaştırmak için egzersizler var onlara bka
Arzu Edip fedakar davranicaksın bunuda kararlılıkla başlayacaksınzz..
Bi kan değerlerine baktır istersen.
Nasıl ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?