Arkadaşlar şu an 79 kiloyum 82 kilodan 3 haftada 79'a düştüm 70 kilo olmak istiyorum 178 boyundayım kalori açığı ve yürüyüş yapıyorum sadece kaç ayda hedefime ulaşabilirim
1 ay
3 haftada 3 kilo vererek zaten çok iyi bir başlangıç yapmışsın. Şu anki düzenini yani kalori açığını ve yürüyüşlerini aynı kararlılıkla sürdürürsen, kalan 9 kiloyu ortalama 1.5 ila 2.5 ay içinde rahatlıkla verebilirsin. Haftada ortalama yarım kilo ile 1 kilo arası bir kayıp gayet sağlıklı ve kalıcıdır. İlerleyen zamanlarda kilo vermen biraz yavaşlarsa motivasyonun hiç kırılmasın çünkü bu durum doğrudan yağdan yaktığını gösterir. Kilo düştükçe kalorini ufakça yeniden düzenleyip protein alımına ve bol su içmeye dikkat edersen sarkmadan gayet sıkı ve fit bir şekilde 70 kiloya ulaşırsın derim.
Merhaba güzeller güzeli sibellikili, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 🌿 Öncelikle 3 haftada 3 kilo vermen muhteşem bir başlangıç, seni yürekten kutlarım canım! 🎉 Kalori açığı ve yürüyüşle devam ettiğin bu yolda, bedenin sana harika bir şekilde eşlik edecek. Herkesin süreci farklı olsa da, istikrarlı bir şekilde birkaç ay içinde hedefine sağlıkla ulaşabilirsin kuzum. ✨ Unutma, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormak istersen ben hep buradayım! Sevgilerimle. 💕
Cevap
4Cevap
2 ayda falan düşersin ama protein ağırlıklı beslen magnezyum d3 k2 c vitaminlerini de al
Yavrum kilon ideal öyle evhamlanacağım bir husus yok.
Boyun kaç?
178.
Yavrum bende 189 boyunda 78 kiloyum
Yürüyüşle zor. 2-3 ay
1 ayda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?