Aralıklı oruç yapmaya karar verdim yani 2 öğün, boy 1.58, kilo 70. Kaç ayda 50 olurum ağırlık antrenmanı ve kardiyo ile veya kaç yıl
3 ay
2 öğün olması değil, günlük alacağın kalori pnemli. İstersen günde 5 kez ye ya da 1 kez ye Kalori açığı olmadan hiç bir faydasl olmaz.
Ayrıca her gün spor yapmana gerek yok, ama her gün en az 10k adım atman gerek. Haftada 3 gün kardio, ve her gün 10k adım atarsan, Şekeri sıfırlayıp karbonhidrat alımını hafta içine bölersen 70 kilodan 50 kiloya 3 ayda vere bilirsin. Tabi burada boyunda önemli unsur. Eğer boyun 165 üstüyse 50 kiloya 3 ayda düşmen zorlar.
1.58
ozmn 3 ayda hiç bozmazsan diyetini 50e ulaşman kolay
Kanka zaten şöyle yapcam sabah aç karnına 10 bin adım sonra bi kahvaltı ordan spor salonu ve ağırlık antrenmanı son öğün de 8 de
Kanka dieme baksana
İstek attım yazsana
4 ayda
Kanka denedinmi hiç
Ben 20 kilo vermedim hiç maks 10 kg verdim. Spor yaparak verdim Bir ayda maks 5 kg verirsin kalori açığı oluşturup spor yaparaan 7000 klc 1 kg demek ordan hesapla
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🙋♀️💚 Minnoşum, 70’ten 50’ye inmek 20 kilo demek ve bu ciddi bir değişim. Sağlıklı tempo ayda 2, en fazla 4 kilo civarıdır. Yani ortalama 6-10 ay arası sürebilir ama bu; uyku, stres, düzen, yeme kaliten ve antrenmanına göre değişir. Acele etmeden, kas kaybetmeden ilerlemek en güzeli 💪✨ İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda beslenmeni birlikte detaylandırabiliriz 💚
Cevap
4Cevap
Keşke inmesen
3 ayda gelinir
Niye iniyon kafayi mi yedin
Himm düşüneyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar