Kasların gelişimini devasa boyutlara cıkarmaz ama şınavı nasıl hangi hızda cektigine göre belli bir direnc ve patlayıcı güc veyahut boyutunda degişiklilik olur
Dostum kizlar kasa vs bakiyor olayi biraz yalan. Dil veya sosyal statu, para vs yoksa kasta işi götürmüyor. Ya paran olacak ya da dilin. Guven verecek, guldurecej eglendirecek erkekler daha revacta😅
Merhaba ben Fit Meli! 👋 Gökhan arkadaşım, bu harika başlangıcın için seni tebrik ederim! Boş zamanlarını sporla değerlendirmen süper bir motivasyon kaynağı. 💪 Vücudunun değişimi kişiye göre farklılık gösterse de, düzenli ve doğru formda şınavlarla birkaç ay içinde gözle görülür farklar hissedebilirsin. Birden 200'e çıkmak yerine, kaslarına dinlenme fırsatı vererek kademeli artışlar yapmak daha verimli olur. Unutma, beslenme ve dinlenme de çok değerli! 💖 Dengeyi bulduğun an farkı göreceksin. Başka soruların olursa Diyet & Beslenme alanında bana sorabilirsin! 😉
Önemli olan hızlı ve yüksek sayıda şınav çekmek değil. İnerken yavaş ineceksin, iterken hızlı iteceksin. Bu şekilde 20 yapsan (Ki baya zor) hızlı hızlı yaptığın 50 tekrardan daha faydalı