Selam dostlar boyum 183 kilom 80 50 günde bir değişim olur mu zaten değişimden beklentim biraz vücüdum sıklaşsın hafif biceps omuz çıksın
Spora devam edeceğim ama 50 gün sonra okul açılıyor 😁
Spora devam edeceğim ama 50 gün sonra okul açılıyor 😁
Merhaba , fitness koçluğu ve ayriyeten vücut geliştirme sektöründe seminer yapiyorum. Dediğin süre çok kısa bir süre ve boyun da aslında uzun değil fazla lakin yine de 170 175 olmadığın için kasların dolması bu kısa süre içinde istediğin sonucu vermez, eğer ki 50 günde gelişmek istiyorsan hulk bir beslenme ve hulk bir antrenman yapmalisin. Cok bir ihtimal vermiyorum çünkü genelde ilk 20 30 gün full body çalıştırıp sonra stlip calismasini öneriyoruz bu da split çalışmada gelişmek uzun zaman alabilir full body çalışabilirsin 1 1 buçuk ayda sadece spora gelenler adaptasyon için kendilerine bu süreyi verip 1 aydan sonra split çalışmaya başlıyor. şu an ki vücudunu bilmediğim için tam birsey de diyemiyorum..
Çok uzun değil normal bir boy
Cevap
6Cevap
50 günde bariz bir fark olabilir ama baklava ve üçgen vücut da olmazsın
tam 3 haftadır yapıyorum. görünürde bir fark yok.
Süre değil süreç önemli, 50 günde pek bi değişim olmaz
50 günde kaslı olmazsın, ama fit bir görüntü elde edilebilir. All-lean protein yapsan 2 haftada bile ödem atarsın, aynada farkedilebilir değişim olur. Bu arada motivasyon için mutlaka fotoğraf çek.
Mutlaka olucaktır sağlam antrenman sağlam beslenme sağlam dinlenme bu 3 kural mühim
Eğer sıkı bir egzersiz ve beslenme programı uygularsanız kilo verip sıkılaşırsınız. Kaslarınızda da hafif belirginleşme olur,
aldigin verime ve beslenme duzenine bagli olarak degisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?