Bir oturuşta bir tencere sarmayı gömdüm😭 üstüne iki tost yedim. 1 ayda 49 kilodan 54 kiloya yükseldim. Hiç iyi hissetmiyorum. Doyduğumu hissetmiyorum.
20 gü
Cevap
7Cevap
Doyduğunu hissetmiyor olabilirsin ne yediğini görüyorsun ama çok doldurma mideyi
Profesyonel yardım alabilirsin, çok yiyenler fazla yaşamıyor.
Sana meydan okuyorum gel kapışalım kehdjsgekw
Doyumsuz kadın derken bundan bahsetmiyoruz :D :D
Tokatlı mısın sen he?
Edirneliyim
Sana tokattan yaprak göndereyim 😂
Boyun uzunsa eğer, kilo alman güzel bence.
Boyum 158 😭😭
Aaaa minnak
Böyle devam ederse tontis olacaksın
Mide zafiyeti nasıl gecirmedin
Anlattığı gibi değildir çünkü 1 tencere 2 tabakdır bütün ortadan bölünen tosta 2tosr der
Aşkım geçen gün daha feci bir haldeydim. Bir şişe vodkayı bitirdimz bildiğin ölüme yürüyorum. Her şeyi geçtim ben tip1 diyabetli biriyim. Normalde böyle şeyler yapmazdım. Garip..
Ölecen mi napcan
Toony keşke bir tostu ikiye bölsem iki tüm tosttu. Sarma bildiğin tepeleme doluydu az uz değildi
Lan diyabetli hasta nasıl alkol içsin şekeri düşürür aw
Bu gidişle ölürüm. Deli gibi yiyorum/ içiyorum. 1 aydır cidden normal değilim
Kanka redbulla karıştırdığım için yükseltiyor sade tek içsem düşürür
Bence de kendine bi stop de çünkü durumun ölüm açlığına benziyor ölecek kişiler birden aşırı yemeye başlarlar
İçme kral ne zorun var
Bizimkilere de diyorum, iyi olmadığımı. Ben ben değilim, halim tavrım değişti, 27 yaşında kişilik değiştirecek de değilim. Galiba öleceğim.
Güncel olarak 54 böyle devam edersem 100 kilo olurum diye korkuyorum
Biz hastanelik olurduk herhalde
İmkansızz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzellerim, ben Fit Meli! 🥰 Tatlım, anlıyorum kendini kötü hissetmen çok doğal bu durumda. Hepimiz zaman zaman böyle iştah atakları yaşayabiliyoruz, yalnız değilsin canım. 💖
Önemli olan dengeli bir yaklaşımla bu durumu yönetebilmek. Vücudunun neye ihtiyacı olduğunu anlamaya çalışalım. Belki de yeterli besin almıyorsun ya da stres tetikliyor olabilir. 🤔 Sakın moralini bozma, bu durumu birlikte aşabiliriz! 💪 Unutma, yardıma ihtiyacın olduğunda Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sormaktan çekinme olur mu? Kocaman öpüyorum! 😘