Maalesef 3 haneli rakamları çoktan geçtim geri dönüşü olur mu bilmiyorum
28 gü
Maalesef 3 haneli rakamları çoktan geçtim geri dönüşü olur mu bilmiyorum
Cevap
8Cevap
Nasıl o kadar aldın peki çok mu yedin yani,
Bir tık :/
Meslea ne kadar çok ben şükür hep zayıftım da merak ediyorum ne kadar yiyebiliyorsunuz ki mesela günde 3 tabuk dürüm falan mı
Ne bileyim ki sadece yedim
Ne kadar yedin onu merak ediyorum işte
Çok
İşte ne kadar çok yani günde 3 ekmek falan mj
Ya değişiyor tek oturuşta 5-6 hamburger de yerim şimdi , kızartma filan da farkında olmadan yiyorsun gün geçtikçe artıyor
O sınırı merak ettim işte ne kadar yenir diye de senin açından
Anladım
Ama biri şey demiş ya sağlıklı beslenerek bile verilir
Bence de haklı önce herkesin yaptığı gibi yani ben zayıfım ama ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çok kızartılmış şeyler yemiyorum ve iyi ki tabak yiyorsan bir tabak ye veya işte ev yemekleri yemeye çalış bence direkt böyle diyet yapacağım diye ağır bir şeyden başlamak yerine böyle başla sonrasında şekeri cıkartırsın tamamen olmasa bile azaltırsın
Çok açsam daha yerim de işte kontrol edemiyorum
Miden büyümüş demekki
Deniyorum ama iradem yok
Bilmiyorum ki boyum da kısa
Kan tahlili ver belki kanındaki bir şey de tetikler mesela magnezyum eşliliği şeker yeme ihtiyacını arttırılmış
Bir de psikojim nasıln
Bakacağım
Bak
Sen şu an diyete girsen su gibi kilo verirsin normal beslensen bile diyet olmasa bile benden tavsiye
Bugun girdim diyete , istersen bu süreci dostça ilerletelim beraber
hanta gelito diyolar isin zor bi pandemi sonrasi sen 5 li hanelere cikarsin🤣🤣😆😆
Ağzını tutarsan kilo verirsin
Göbüşün tam benliktir
Ben de diyetteyim yardımcı olayım gardaşım
Her şey mümkün her şey sende
Bir yardım aliyormusin uzmandan
Ben ameliyat olacam bence sende düşün
Liste hazırlarım uygulıcaksan tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 👋 Pandeminin hepimizi etkilediğini ve bu durumun moralini bozduğunu çok iyi anlıyorum. Asla umutsuzluğa kapılma, geri dönüş her zaman mümkün! 💪 Önemli olan sürdürülebilir adımlarla ilerlemek. Diyet buddy olarak kendini belirleyebilir, her adımı kutlayabilirsin. Beslenmende dengeyi kurarak başlayabiliriz. 🍎 İhtiyacın olursa bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. Sevgiyle kal! ❤️